4070 Ti Super için hangi marka tercih edilmeli?

Bütçe
35-40k
Merhaba hocam ben de bu ürünü takip ediyorum gerçi 4070 Ti Super olan bütün kartları takip ediyorum. Aslın da aklım da Sapphire 7900XT Nitro Vapor X almak var ama bu kart da aklımı karıştırmıyor değil. Amazon da şu an 34.362 liraya 9 taksit ile satılıyor. Nasıl soğutması test falan yaptınız mı ve cw var mı?
Daha montaj yapamadım bu akşam takacağım.
Şuanda 3080Ti Ventus 3x kullanıyorum, sıcaklık bundan her halükarda çok daha düşük olacağı için test vs. yapmayı düşünmedim bile :D CW sesini de varsa bile duyacağımı düşünmüyorum kasa oturduğum yerden yukarıda ve bana uzak bir şekilde duvarın kenarında duruyor.
Montaj sonrası FurMark testi yapıp sonuçları buradan paylaşırım.

Şuanda 3080Ti Ventus 3x kullanıyorum, sıcaklık bundan her halükarda çok daha düşük olacağı için test vs. yapmayı düşünmedim bile :D CW sesini de varsa bile duyacağımı düşünmüyorum kasa oturduğum yerden yukarıda ve bana uzak bir şekilde duvarın kenarında duruyor.
İllaki düşük olur ventus zaten alt segment model aldığınız ise palitin tepe modeli diye biliyorum. Ben sadece oyun için alacağım için bu model ve 4070ti süper ve 7900xt arasın da kaldım 2k için en iyi kartı almaya çalışıyorum.

Tamamdır hocam konuyu takip ederim.

Gayet güzel şaşırttı.

Dosya Ekleri

• OCCT-24118-114918.png
    OCCT-24118-114918.png
    358,5 KB · Görüntüleme: 58

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı