4070 Ti'den 5070 Ti'ye geçiş yapılır mı?

NemesisKnight13

Hectopat
Daha fazla  
Kıymetli dostlar ağustos ayında topladığım ancak kullanmaya eylül ayında başladığım 4070 Ti Super ekran kartının ve sonradan değiştirdiğim 7800x3D işlemciye sahip bir sistemim var ve gerçekten her parçadan ayrı ayrı memnunum ve mutluyum. Ancak 2 gün önceki RTX 5000 serisinin lansmanı kafamı çok bulandırdı. Mevcut kartımı 2.elden tahmin ettiğim fiyata satarsam üzerine para koyup 5070 Ti veya 5080 alma şansım var ancak bu işe girsem mi girmesem mi oldukça kararsızım, sizlerin önerileri neler olur?

O tahmin ettiğin fiyata satış olmayacak çünkü herkes senin gibi düşünüp ilana koyacak ve insanlar daha kolay satabilmek için fiyatı düşürecek. Sen ise zararına satıp 5070'e geçeceksin ve diyeceksin ki e ben zaten bu oyunları çok rahat oynayabiliyordum niye boşuna macera aradım.

Hiç gerek yok, ben yaklaşık 2 ay önce benzer bir sistem topladım, düşünmüyorum.

Nvidia 5000 serisi ile DLSS4 satıyor, kartların sadece AI ve RT performansında gözle görülür bir artış var, onun dışında taban performansları çok farklı değil. Zaten MFG (Multi Frame Generation) dışındaki özellikler diger serilere de gelecek.

Ben çok büyük ihtimalle Nvidia 6000 serisini veya AMD'nin 9000 sonrası UDNA mimarisi ile gelecek GPU'lara bakacağım.

elinizdeki ekran kartı gayet iyi çoğu oyundada yüksek çözünürlük ve iyi bir fps veriyor 5070 Ti geçip masraf yapmanıza hiç gerek yok.

Hiç gerek yok, ben yaklaşık 2 ay önce benzer bir sistem topladım, düşünmüyorum.

Nvidia 5000 serisi ile DLSS4 satıyor, kartların sadece AI ve RT performansında gözle görülür bir artış var, onun dışında taban performansları çok farklı değil.

Ben çok büyük ihtimalle Nvidia 6000 serisini veya AMD'nin 9000 sonrası UDNA mimarisi ile gelecek GPU'lara bakacağım.
DLSS4 4xxx serisinede gelmeyecek mi? Sanırım bir kaç özelliği eksik olacak ama onun dışında gelecekti.

DLSS4 4xxx serisinede gelmeyecek mi? Sanırım bir kaç özelliği eksik olacak ama onun dışında gelecekti.
Edit ile ekledim, dediğim gibi MFG (Multi Frame Generation) dışındaki özellikler diğer serilere geliyor, 4000 serisi için normal frame generation modeline de yükseltme gelecek.

Hmm, DLSS 4 ile gelen Multi Frame Generation sadece 5000 serisine gelecekmiş. Asıl nimetide orda galiba DLSS4 4'ün

Edit ile ekledim, dediğim gibi MFG (Multi Frame Generation) dışındaki özellikler diğer serilere geliyor, 4000 serisi için normal frame generation modeline de yükseltme gelecek.
Evet kendim de kontrol ettim şimdi hocam. MFG'nin 5000 serisine özel olma sebebi ne acaba. Kart satmak için mi yoksa donanımsal mı merak ettim.

Kıymetli dostlar ağustos ayında topladığım ancak kullanmaya eylül ayında başladığım 4070 Ti Super ekran kartının ve sonradan değiştirdiğim 7800x3D işlemciye sahip bir sistemim var ve gerçekten her parçadan ayrı ayrı memnunum ve mutluyum. Ancak 2 gün önceki RTX 5000 serisinin lansmanı kafamı çok bulandırdı. Mevcut kartımı 2.elden tahmin ettiğim fiyata satarsam üzerine para koyup 5070 Ti veya 5080 alma şansım var ancak bu işe girsem mi girmesem mi oldukça kararsızım, sizlerin önerileri neler olur?
Net satma

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı