4080 4K'da kaç sene götürür?

Tek önemli olan vram değil ki saf güç de önemli bir faktör.

16GB vram 4K çözünürlükte %100 dolmayabilir, belki bellek kullanımı sınırda gezer ancak ilerleyen zamanlarda daha kapsamlı ve yeni oyunlar çıktığında Ada Lovelace mimarisinin verimliliği yetersiz kalırsa 4080 cuda çekirdekleri saf güçten dolayı yetersiz kalabilir. Böyle de düşünün.

Öteki türlü 3090 alıp nasıl olsa 24GB VRAM var diyerek beni yıllarca götürsün deriz.

Zaman ilerledikçe 4K'den düşersiniz 1.5 yıl gibi bir süre daha idare eder 4K'da diye düşünüyorum.

3 sene gider. NVIDIA kartların bellekleri daha az tüketiliyor. AMD gibi değil. Şu an için 4K 12 GB bellek kullanıyor. Birkaç sene sonra 14'e ancak çıkar oyun grafikleri artık texture yenilemiyor. Tüm texturlar PS3 zamanından kalma bu yüzden rahat 3 senesi var. 1-2 sene demek kesinlikle yanlış olur. Kaldı ki DLSS var onu daha saymadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütün kaplamalar PS3 zamanından kalma mı? Hangi oyundan bahsediyoruz?

Son zamanlarda çıkmış her oyun. Önce CoD MW3 de duvarın dibine gidin bakın piskel piksel.
Sonra CoD MW2 (2022) ye girin bakın duvara gene piksel piksel sadece ışıklandırma eklenmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…