talllhaaaaa Hectopat Katılım 10 Nisan 2022 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2024 #1 Bu sene merkezi yerleştirme puanıyla yatay geçmeyi düşünüyorum. İstediğim bölüm benim sınava girdiğim sene 49k ile kapatmış ben 41k daydım. Sıralamada herhangi bir gerileme meydana gelir mi?
Bu sene merkezi yerleştirme puanıyla yatay geçmeyi düşünüyorum. İstediğim bölüm benim sınava girdiğim sene 49k ile kapatmış ben 41k daydım. Sıralamada herhangi bir gerileme meydana gelir mi?
jungere Decapat Katılım 7 Temmuz 2023 Mesajlar 170 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2024 #2 Girdiğin sene puanın yüksekse girebilirsin. Sorun olmaz
talllhaaaaa Hectopat Katılım 10 Nisan 2022 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2024 #3 jungere dedi: Girdiğin sene puanın yüksekse girebilirsin. Sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Endişem başka yatay geçenlerin önüme kesmesi sıralaması benden yüksek olanların.
jungere dedi: Girdiğin sene puanın yüksekse girebilirsin. Sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Endişem başka yatay geçenlerin önüme kesmesi sıralaması benden yüksek olanların.
jungere Decapat Katılım 7 Temmuz 2023 Mesajlar 170 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2024 #4 talllhaaaaa dedi: Endişem başka yatay geçenlerin önüme kesmesi sıralaması benden yüksek olanların. Genişletmek için tıkla... Bölümün %30'u kadar kontenjan oluyor. Neredeyse hiçbir bölümde bu sayıda başvuru bile olmuyor. Endişelenmene gerek yok.
talllhaaaaa dedi: Endişem başka yatay geçenlerin önüme kesmesi sıralaması benden yüksek olanların. Genişletmek için tıkla... Bölümün %30'u kadar kontenjan oluyor. Neredeyse hiçbir bölümde bu sayıda başvuru bile olmuyor. Endişelenmene gerek yok.