4100 TL Intel i5 6500 GTX 1060 Sistem Toplama

Makaleler
1
Yer
Kâinat
Merhaba,

Önceden sistem toplama konusu açmıştım fakat içimde hep bir kırıntı kalmıştı biraz daha beklemem için, öyle de oldu.

Yeni ekran kartları çıkınca kendimce bir sistem oluşturdum. Eklemek istediğiniz parçalar ya da çıkartmak istedikleriniz varsa yorumlarınızı alabilirim. MSI H170 Gaming M3 anakartında Wi-Fi var mı yoksa kendimiz aparat mı takıyoruz?
Ekran Alıntısı.PNG

Toplam: 4.113,58 TL

Son düzenleyen: Moderatör:
  1. WD daha iyi olur
  2. Viewsonic VX2257 ya da AOC G2260VWQ6 tercih edebilirsiniz ikisi de 75Hz ikisi de 1 Ms ikisinde de Free Sync var. Ancak bunun için AMD bir kart tercih etmeniz lazım yoksa yararlanamazsınız.
  3. B150M Bazooka ya da B150M Gaming M3 tercih edebilirsiniz.
Anakart tercih sebebini merak ettim.

Anakartların ne farkları var?
Benim gördüğüm göz ucu ile hızlıca, h170 de m2 girişi var ve DVI var. B150'de bunlar yok.

Anakart tercih sebebini merak ettim.

Benim gördüğüm göz ucu ile hızlıca, h170 de m2 girişi var ve DVI var. B150'de bunlar yok.
1-B150M Bazooka ile değistirmenizi öneririm.
Sanırım sadece M2'de fark var.

İleride sistemimi yükseltmek istediğimde B150M Bazooka ile yola devam edebilir miyim? o yüzden o anakartı seçtim fakat belki yeni anakartlar çıkar.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı