4100 TL PC toplama

1. Sistemi göremedim, giriş istiyor. İlana girip öylece linki kopyalayıp atarsanız iyi olur. 2. Sistem: PSU Kalitesiz, RAM Tek slot 8 GB, Kasa mesh değil gibi duruyor ve HDD var, SSD yok. 3. Sistem: SSD kronik sorunlu, ki zaten kullanılmış, bu yüzden sorun çıkartması muhtemel, RAM'in Dual Channel olup olmadığını soğutucu yüzünden göremedim ancak 8 GB yetersiz gelebilir. 4. Sistem: Kasa mesh değil bir de PSU'yu göremedim. Eğer PSU iyiyse bir de ısınma sorunu yoksa aralarından en alınabiliri bu gibi duruyor.

Bende 4.sistemi önerdim ancak fiyatı az tuzlu geldi arkadaşa acil bir şey yoksa bekleyip onu alsın derim ben veya 0 direk 1650 sistemide alabilir ancak şu anda almasın sabah bir arkadaş özel toplayacağım falan diyor onunda önerisini görmekte fayda var diye düşünüyorum.
Şu an bende olan 8 GB RAM'i eklesem 16 GB olur mu?

MHz değerleri aynı ise hiçbir sorun çıkmaz.

Bende 4.sistemi önerdim ancak fiyatı az tuzlu geldi arkadaşa acil bir şey yoksa bekleyip onu alsın derim ben veya 0 direk 1650 sistemide alabilir ancak şu anda almasın sabah bir arkadaş özel toplayacağım falan diyor onunda önerisini görmekte fayda var diye düşünüyorum.

MHz değerleri aynı ise hiçbir sorun çıkmaz.

Nereden bakabilirim?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı