4147 TL Teknobiyotik E2 alinir mi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Neden 10. nesil...

bunun sonu yok ama verilen bütçe aralığında önerdiğim sistemde çok iyi eski nesilde değil

Bunun sonu yok ama verilen bütçe aralığında önerdiğim sistemde çok iyi eski nesilde değil.

Önerdiğiniz sistem iyi falan değil, 4.000 TL bütçeyle RX 570'li sistem alınmaz. İçindeki parçaların kalitesi, markası ne, belli değil. Kasanın da her yeri kapalı, Casper çalışanı falansınız herhalde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu forumda daha neler görebiliriz ki derken Casper kasa öneren de gördük ya :d

ben sistem alacağım zaman markaya bakmam içindeki config. ve satışa sunulan fiyat bana uyuyorsa alırım. Almak isteyen arkadaşın bütçesine uygun alabileceği bir ürün önerdim.
Önerdiğiniz sistem iyi falan değil 4.000 TL bütçede RX 570'li sistem alınmaz üstelik Casper'dan içindeki parçaların kalitesi markası ne belli değil kasanında her yeri kapalı Casper çalışanı falansınız herhalde.

hocam casper çalışanı falan değilim markadan bağımsız sen bu sisteme kötü diyebilmen için karşısına bu bütçede ürün çıkarman lazım. Kasa içeriğindeki parçaların markasını bilmem yazar öğrenirsin. ben yazılan config. üzerinden paylaşıyorum. Ram markası değilde mhz değeri iyise diğerlerinin marka modeli çok önemli değil
İyi günler, 3500 TL bilgisayar toplama diye konu açmıştım ama bütçem arttı, 4100 TL'ye. Ben şunu buldum:
Ekran kartını: Galax GTX 1660 süper
Anakart: B450M-HDV R4.0
Kasa: Dark Guardian Pro
Güç kaynağı: Aerocool 500W VX Plus
Toplam 4147TL yapıyor, daha üstüne çıkamam. Bunda bile babamı ikna etmem gerekiyor 😁

ek olarak şu sistem bile 4.147 TL yapıyor benim önerdiğim sistem 4000 TL ve bundan kat kat daha iyi

Son düzenleme:
Ben sistem alacağım zaman markaya bakmam içindeki config. Ve satışa sunulan fiyat bana uyuyorsa alırım. Almak isteyen arkadaşın bütçesine uygun alabileceği bir ürün önerdim.

Hocam Casper çalışanı falan değilim markadan bağımsız sen bu sisteme kötü diyebilmen için karşısına bu bütçede ürün çıkarman lazım. Kasa içeriğindeki parçaların markasını bilmem yazar öğrenirsin. Ben yazılan config. Üzerinden paylaşıyorum. RAM markası değil de MHz değeri iyise diğerlerinin marka modeli çok önemli değil.

Ek olarak şu sistem bile 4.147 TL yapıyor benim önerdiğim sistem 4000 TL ve bundan kat kat daha iyi.

RX 570 8 GB vs GTX 1660 Super? Kasanın her tarafı kapalı. HDD sonra eklenir. O sistemin tek artısı i5 o da zaten 9.nesil olduğu için önü kapalı.

ben sistem alacağım zaman markaya bakmam içindeki config. ve satışa sunulan fiyat bana uyuyorsa alırım. Almak isteyen arkadaşın bütçesine uygun alabileceği bir ürün önerdim.

hocam casper çalışanı falan değilim markadan bağımsız sen bu sisteme kötü diyebilmen için karşısına bu bütçede ürün çıkarman lazım. Kasa içeriğindeki parçaların markasını bilmem yazar öğrenirsin. ben yazılan config. üzerinden paylaşıyorum. Ram markası değilde mhz değeri iyise diğerlerinin marka modeli çok önemli değil

ek olarak şu sistem bile 4.147 TL yapıyor benim önerdiğim sistem 4000 TL ve bundan kat kat daha iyi
Dostum ben bu sisteme upgrade edip GTX 1660 süper, ryzen 5 1600 12nm, dark guardian proyu 4147tl ye alıyorum. Sen rx570li i5 9400f li sisteme daha iyi diyorsun.
Bir de beyler şu sisteme yorum yapabilir mi?
Rami 8gb yapıp, M2 SSD yi tamamen çıkartıp kasayıda Corsair spec delta yapsam 4150tl ye geliyor yaklaşık

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı