4200-4300 TL'ye masaüstü PC tavsiye

kasilis01

Hectopat
Katılım
11 Temmuz 2011
Mesajlar
402
Merhabalar. Bir arkadaşım için oyuncu dizüstü bilgisayarı arıyoruz. Aradığımız özellikler:
Uzun vadede ısınma problemi ile karşılaşmayacak, bakımları tam olarak yapılacak oyuncu makinesi arıyorum. Yani bana güncel oyunları çok iyi şekilde oynatabilecek, fiyat olarak ise aslında sınırım olmamasına rağmen yinede bir araba parası vermesek 4 Bin TL geçmesek.

Az birşey daha esneyebiliriz tabi illa 4000 TL değil 4200-4300 gibi maximum bir Gaming laptop arıyoruz.


Teşekkürler.

-Moderatör'e not: Hocam baya bi uykusuzum, başlığı yanlış açmışım, düzeltemiyorum. Onu bir düzeltebilirsek sevinirim. Özür dilerim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
- - - Güncellendi - - -

Buna bir göz atabilirsiniz, işlemcisi Intel I7-4700MQ idir ama ekran kartı 8970M'den düşük bir ekran kartı olan GTX 765M'dir.
MSI GE60 20E-048XTR Core i7-4700MQ 8GB 128SSD + 750GB 2GB Vga GTX765M 15.6'' Full HD Free Dos - Ürün Kategorileri

Aslında MSI serilerine bakıyoruz sürekli, fakat benim aklıma takılan bu noktada şu, "GT" serilerine lafım yok ama "GE" serileri ısınma problemi çıkartırmı ilerki zamanlarda yani çıkartmama garantisi tabiki yoktur ama en azından diğer markalardan bazıları hariç çok daha iyi oyuncu bilgisayarı yaptıkları konusunda eminim, öğrenmek istediğim şudur yani bir kaç yıllık bu bilgisayar tecrübe etmiş biri çıkıp yok kardeşim ben şu zamana kadar MSI'da ısınma problemi görmedim hiç kimsede diyebilse güvenip direk alacam ama :( güvenemiyorum çünkü kullanan yok çevremde
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı