4200TL işlemci+ekran kartı+monitör önerisi

İnternetten alışverişte köklü firmalar dışında pek sıcak bakmıyorum.
Vatan'daki Cooler Master kasalı ve EVGA 1660 Super sistem 5500TL civarı sizce nasıldır?

QP firması gayet iyi. Sıcak bakmıyorum diye fazladan para veriyorsunuz hele ki şu pandemi döneminde para önemli bir şey.
Technopatta sorabilirsiniz bütün siteleri. Alışveriş yapanlar sizlere söyler iyi mi kötü mü.
Vatan'daki Cooler Master kasalı ve EVGA 1660 Super sistem 5500TL civarı sizce nasıldır?
Kazık.

QP firması gayet iyi. Sıcak bakmıyorum diye fazladan para veriyorsunuz hele ki şu pandemi döneminde para önemli bir şey.
Technopatta sorabilirsiniz bütün siteleri. Alışveriş yapanlar sizlere söyler iyi mi kötü mü.

Kazık.
Babama kaç defa götürdüm. Birçok parça indirimdeyken adam internet alışverişinde baya bir sorun çıkartıyor.
Kartının limiti yetmiyormuş. İnternetten alışverişte sipariş etmiyor.

.

.

.

.

.

.

4195 TL. İnternetten sipariş edebilme şansınız varsa bu parçaları öneririm.

Technopat'ta sorabilirsiniz bütün siteleri. Alışveriş yapanlar sizlere söyler iyi mi kötü mü?

Kazık.

Ayrıca ben zaten İstanbul gibi bir yerde yaşasam en uygun parçaları alır toplarım. Gider kendi dükkanlarından alırım. Lakin işin içine internet girince değişiyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı