43.000 TL Sistem Önerisi

Bütçe
43.000
Hocam teşekkür ederim. Bir sistem daha atsam bakar mısınız?

At hocam sıkıntı yok ama arkadaşın attığı 2.sistem linkinde disk 500GB bence yeni oyunların diskte kapladığı boyut düşünülürse 1 TB'den az almayın derim ve M.2 disk olarak alın.Ayrıca ramları 2x şeklinde alarak dual channel olarak kullanın yoksa paranın %30 boşa vermiş gibi oluyor.

At hocam sıkıntı yok ama arkadaşın attığı 2.sistem linkinde disk 500GB bence yeni oyunların diskte kapladığı boyut düşünülürse 1 TB'den az almayın derim ve M.2 disk olarak alın.Ayrıca ramları 2x şeklinde alarak dual channel olarak kullanın yoksa paranın %30 boşa vermiş gibi oluyor.
Hocam ilgilendiğiniz için teşekkürlerimi sunuyorum. Şöyle bir sistem de var bu da kafama yattı. Burda diski 1 tb olarak değiştiricem ama hangisini seçiceğimi bilmiyorum. Bir de artı olarak hava soğutucu seçeceğim

Hocam ilgilendiğiniz için teşekkürlerimi sunuyorum. Şöyle bir sistem de var bu da kafama yattı. Burada diski 1 TB olarak değiştireceğim ama hangisini seçeceğimi bilmiyorum. Bir de artı olarak hava soğutucu seçeceğim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Palit olanda 2 tane soğutucu fan var oda bir eksi.

1725893668441.png

Böyle al.

Hocam önerin için teşekkür ederim. Bu kasa ve psu daha güvenli sanırım ondan değiştirdiniz. Ssd yeterli olur mu okuması yazması yoksa değiştirmeme gerek var mı? Eğer bu kadar çıkabilirsem bu sisteme hava soğutma ekleyip alıcam. Bir de son olarak attığım amd sistemi değerlendirir misin ? Olur da 40.000 üstüne çıkamazsam o sistemi düşünüyorum. Yükseltceğim parçaları yazmıştım.

Hocam önerin için teşekkür ederim. Bu kasa ve psu daha güvenli sanırım ondan değiştirdiniz. Ssd yeterli olur mu okuması yazması yoksa değiştirmeme gerek var mı? Eğer bu kadar çıkabilirsem bu sisteme hava soğutma ekleyip alıcam. Bir de son olarak attığım amd sistemi değerlendirir misin ? Olur da 40.000 üstüne çıkamazsam o sistemi düşünüyorum. Yükseltceğim parçaları yazmıştım.
SSD yeterli olur. Fiyatına göre çok iyi.

Sonuç ne?

Son düzenleme:
SSD yeterli olur. Fiyatına göre çok iyi.

Sonuç ne?
Hocam kafam çok karıştı bir sistem daha buldum. Bu sistem de ise anakart sıkıntı yaratır diyorlar. Bir arkadaşım aynı sistemi almış hava soğutucu ile. Ekran kartı 80 işlemci 90 derece altına düşmüyormuş. Bilgisayar kasası küçük olduğu için böyle oluyormuş. Diğer bir arkadaşım da kasayı değiştirip almış. Öyle bir sorunla karşılaşmamış. 43 bin tl bütçem var ama hala alacak bilgisayar bulamadım maalesef…

Dosya Ekleri

• IMG_9038.png
    IMG_9038.png
    139,4 KB · Görüntüleme: 24

Technopat Haberler

Geri
Yukarı