43.000 TL'ye alınan R5 7500F - RX 9060 XT sistem nasıldır?

tooesperhd

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Dostlar selamlar, dün gaming gecesinde aldığım sistem hakkında ne düşünüyorsunuz, daha iyisi alınır mıydı?

1764360960374.png

Güzel ama indirim kovalamanı tavsiye ederim, bazen bu fiyatlara 5070 sistemler düşüyor.
Özellikle cuma günü Gaming Gecesini bekle.

Yok hocam düşmüyor. Gaming gecesinde bir ürün fiyatı normalde 42000'SE, Gaming gecesinde 45000 yapıp 41000 gibi gösteriyorlar. Öyle uçuk bir fark olmuyor. Ayrıca RAM fiyatları giderek artıyori AMD ekran kartlarınına da zam geleceğini söylüyorlar. Ben geçen hafta 42000 liraya topladım bilgisayar parçalarını, şu an aşağı yukarı 47000 lira. Tabii bu her hafta böyle olacak denmez ama gidişat böyle. Kasım indirimleri bitecek, PTT zammı gelecek, yeni yıl zamları gelecek derken bana kalırsa bilgisayar fiyatları uçar.

Yok hocam düşmüyor. Gaming gecesinde bir ürün fiyatı normalde 42000'SE, Gaming gecesinde 45000 yapıp 41000 gibi gösteriyorlar. Öyle uçuk bir fark olmuyor. Ayrıca RAM fiyatları giderek artıyori AMD ekran kartlarınına da zam geleceğini söylüyorlar. Ben geçen hafta 42000 liraya topladım bilgisayar parçalarını, şu an aşağı yukarı 47000 lira. Tabii bu her hafta böyle olacak denmez ama gidişat böyle. Kasım indirimleri bitecek, PTT zammı gelecek, yeni yıl zamları gelecek derken bana kalırsa bilgisayar fiyatları uçar.
Genel olarak Gaming gecesi öyle haklısın ama çok nadiren'de olsa düşüyor.
2 hafta önce falan 3-4 tane güzel sistem düşmüştü.
Bu vergi muhabbetinden'de haberim var ama tam olarak ne zaman düşecek?

Bir tek çıkardığımız dışkıya vergi almadıkları kaldı.

Genel olarak Gaming gecesi öyle haklısın ama çok Nadiren'de olsa düşüyor.
2 hafta önce falan 3-4 tane güzel sistem düşmüştü.
Bu vergi muhabbetinden'de haberim var ama tam olarak ne zaman düşecek?

Bir tek çıkardığımız dışkıya vergi almadıkları kaldı.

Allah bilir ne zaman düşer belki hiç düşmez belki 2 saate düşer.

Kasım ayının ortasında benzer bir sistemi 32 GB RAM ile aynı fiyata topladım. Ben parçaları ayrı ayrı satın almıştım. Age of Empires gibi oyunlar oynuyorum. İşlemci sıcaklığı boştayken 43-44 derece oluyor. Oyun oynarken 50-52 derece oluyor. Şimdilik çok memnunum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı