43.000 TL'ye laptop önerisi

Bütçe
33bin yada 43bin tl

Synth36

Hectopat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
43.799

32.999

Ayrıca bulduğunuz laptop, özelliklerine göre çok pahalı hocam, değmez. Asus veya MSI almanızı öneririm. Monster veya casper excalibur gibi çöplere sakın yanaşmayın.

TUF A15 soğutması çok kötü bir de R7 7735HS daha düşük bir işlemci.
Soğutma konusu turbo boost kapatılarak çözülebiliyor ama işlemciye birşey diyemem bu fiyata bana göre yeterli ama karar sizin tabiki benim HPden uzak durmamın sebebi servisi ama işlemcisi daha iyi Asus tuf 4070 li modeli var bakabilirsiniz

Hocam ASUS'un soğutması iyi gelmiyor bana bir de bütün portları yanlara koymuşlar çok kötü duruyor.
Portlar konusunda haklısınız hocam. Fakat asusun soğutma problemi sadece düşük fiyatlı laptoplarında baş gösteriyor. Beğenmedim diyorsanız MSI düşünebilirsiniz. Şahsen HP önermiyorum.

Bu fiyat aralığında alınabilir MSI cihaz var mı benim de bütçem bu aralıkta Omen almayı düşünüyorum performanstan feragat edip premium bir cihaz daha mantıklı geliyor. HP'nin servisi nasıl bilmiyorum ama Omen serisinde çok da sorun yaşayacağımı sanmıyorum. Gerçi piyasadaki cihazların incelemesi bulunmadığı için Omen TUF Acer arasında sürekli gelgitdeyim.

Bu fiyat aralığında alınabilir MSI cihaz var mı benim de bütçem bu aralıkta Omen almayı düşünüyorum performanstan feragat edip premium bir cihaz daha mantıklı geliyor. HP'nin servisi nasıl bilmiyorum ama Omen serisinde çok da sorun yaşayacağımı sanmıyorum. Gerçi piyasadaki cihazların incelemesi bulunmadığı için Omen TUF Acer arasında sürekli gelgitdeyim.

Hocam Acer'de anakart sorunu var TUF'un soğutması pek güzel değil bir de kasası çok çirkin (bence) Omen güzel Legion çok güzel LOQ var bir de yeni geldi Türkiye'ye oda güzel.

Portlar konusunda haklısınız hocam. Fakat ASUS'un soğutma problemi sadece düşük fiyatlı laptoplarında baş gösteriyor. Beğenmedim diyorsanız MSI düşünebilirsiniz. Şahsen HP önermiyorum.

Hocam Omen güzel cihaz TUF'dan daha düzgün olduğunu düşünüyorum HP neden önermiyorsunuz gayet kaliteli modelleri var.

Hocam ASUS'un soğutması iyi gelmiyor bana bir de bütün portları yanlara koymuşlar çok kötü duruyor.

Hocam 33bine Lenovo LOQ düşünüyorum i5 13.nesil DDR5 16 GB RAM 144Hz ekran RTX4050 var gen4 SSD'li.

Hocam Acer'de anakart sorunu var TUF'un soğutması pek güzel değil bir de kasası çok çirkin (bence) Omen güzel Legion çok güzel LOQ var bir de yeni geldi Türkiye'ye oda güzel.

Hocam Omen güzel cihaz TUF'dan daha düzgün olduğunu düşünüyorum HP neden önermiyorsunuz gayet kaliteli modelleri var.

Hocam 33bine Lenovo LOQ düşünüyorum i5 13.nesil DDR5 16 GB RAM 144Hz ekran RTX4050 var gen4 SSD'li.
Hocam HP önermememin nedeni servisinin rezalet olması bi yana, diğer oyuncu laptoplarına nazaran özelliklerine göre pahalı olması. Ben paraya kıyarım, servis de umrumda değil diyorsanız belirleyici olan tabii ki de sizin kararınız olacaktır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı