43 bin TL'ye kadar sistem toplama önerisi

Bütçe
43k

Ege_0701

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Ben bilgisayar toplamak istiyorum. PC oyun odaklı olacak. Sistemde işlemci olarak AMD Ryzen 7 5800x3D olmasını dilerim ve RX 6800 ekran kartı olabilir. Bakın olabilir diyorum. Uzun bir süre gitmesini istiyorum. Çünkü malum ekonomi gittikçe artıyor. Her neyse. Parça parçada olabilir. Bir de sıvı soğutmalı olsun.

O fiyatlar verilecekse eğer biraz daha zorlanıp DDR5 sistem toplanmalı bence. Ekran kartı olarak da NVIDIA daha iyi olabilir DLSS 3 dolayısıyla.

O fiyatlar verilecekse eğer biraz daha zorlanıp DDR5 sistem toplanmalı bence. Ekran kartı olarak da NVIDIA daha iyi olabilir DLSS 3 dolayısıyla.

Teşekkür ederim bu sistem hoşuma gitti biraz daha bütçe arttırarak bunu almayı zorlayacağım.

Teşekkür ederim bu sistem hoşuma gitti biraz daha bütçe arttırarak bunu almayı zorlayacağım.
Anakartı en azından b550 seviyesine çıkarmak gerek, sıvı soğutucu yok sistemde, bunlar ek maliyet olur, fiyatı 50k üstü olur. Bunun sebebi ekran kartının ti olması, çok muazzam farklar yok 4070 ile ti arasında.
Bütçe varsa bu sistem tercih edilmeli, yoksa benim attığım daha mantıklı olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı