Merhaba. Ben bilgisayar toplamak istiyorum. PC oyun odaklı olacak. Sistemde işlemci olarak AMD Ryzen 7 5800x3D olmasını dilerim ve RX 6800 ekran kartı olabilir. Bakın olabilir diyorum. Uzun bir süre gitmesini istiyorum. Çünkü malum ekonomi gittikçe artıyor. Her neyse. Parça parçada olabilir. Bir de sıvı soğutmalı olsun.
7600 hem ddr5 geleceğe dönük, hem de 5800le kafa kafaya yarışabiliyor, bu sistem üzerinde özelleştirme yaparak alabilirsin.
240 mm sıvı soğutucu eklersen güzel olur.
Sinerji Hestia Ryzen 5 7600 32GB 1TB NVMe M.2 SSD RTX4070Ti [Oyun Bilgisayarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Sinerji Hestia Ryzen 5 7600 32GB 1TB NVMe M.2 SSD RTX4070Ti [Oyun Bilgisayarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Anakartı en azından b550 seviyesine çıkarmak gerek, sıvı soğutucu yok sistemde, bunlar ek maliyet olur, fiyatı 50k üstü olur. Bunun sebebi ekran kartının ti olması, çok muazzam farklar yok 4070 ile ti arasında.
Bütçe varsa bu sistem tercih edilmeli, yoksa benim attığım daha mantıklı olur.