4300GE FIFA performansı

İşletim sistemi
Windows 10

Sangal123

Decapat
Daha fazla  
Selamlar.
Sistemim:
AMD Ryzen 3 4300GE.
A520M-A Pro.
Çift kanal 2x8 16 GB RAM 3200MHz APU sistem.
FIFA21 indirip 22 modu kurmayı planlıyorum. Normalde pes oynarım da malum pesin son serilerinin hali.
FIFA'yı rahat oynayabileceksem 21 falan onu indirmeyi düşünüyorum yoksa PES 17'yi yamalayıp devam edebilirim :/

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu videoda gördüğüm kadarı ile 1080p yüksek ayarda rahat 70 80 FPS ile oynuyor da bilemedim. Bir de size sorayım dedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
FIFA Online 4 deneyebilirsiniz. FIFA 17 grafik motorunu kullanıyor. İster lig ister Online oynanabiliyor. Lig maçları offline ve Online kadronu da geliştirmeni sağlıyor. Normal FIFA gibi gelişmiş kariyer modu yok tabii. Yakında Volta modu da eklenecek. Tayland sürümünde vardı.

FIFA Online 4 deneyebilirsiniz. FIFA 17 grafik motorunu kullanıyor. İster lig ister Online oynanabiliyor. Lig maçları offline ve Online kadronu da geliştirmeni sağlıyor. Normal FIFA gibi gelişmiş kariyer modu yok tabii. Yakında Volta modu da eklenecek. Tayland sürümünde vardı.
Kariyer moduna akmak istiyorum hocam malum türkiye bu sene transferlerle kalkındı bende gaza geldim biraz.
Birde Fifa online 4 daha çok p2w oyun stiline sahip saç baş yolup kanser olmak istemiyorum.
Bir dönem ps4 ü satmadan önce fifa 18 de futa gireyim dedim her oyun ikon gelince karşıma zor tuttuydum kendimi.
Online 4 de de para ile oyuncunu geliştirme mevcutmuş normalde yüklüyordum yarısında öğrenince kapattım sildim.

Kariyer moduna akmak istiyorum hocam malum Türkiye bu sene transferlerle kalkındı bende gaza geldim biraz.
Bir de FIFA Online 4 daha çok P2W oyun stiline sahip saç baş yolup kanser olmak istemiyorum.
Bir dönem PS4'ü satmadan önce FIFA 18 de futa gireyim dedim her oyun ikon gelince karşıma zor tuttuydum kendimi.
Online 4 de de para ile oyuncunu geliştirme mevcutmuş normalde yüklüyordum yarısında öğrenince kapattım sildim.

Fut tarzından eski bir sistem sanırım pes myClub sistemine benzetiyorum. Çünkü normal kadro kuruluyor. 3 gün içinde iş görecek kartlar edindim. Ama daha iyilerini vermeyecektir dediğiniz gibi P2W devreye giriyor. Güncel olarak FIFA 19 oynanıyor sanırım malum nedenlerden dolayı. FIFA 21 EA playde ücretsiz yapılırsa oradan oynanabilir. FIFA ONLINE 4de FIFA 20 base kartlar var. Benzer kartlar ile yükseltiliyor ama yükseltmesi çok zor sanırım ondan bahsediyorsunuz.

Fut tarzından eski bir sistem sanırım pes myClub sistemine benzetiyorum. Çünkü normal kadro kuruluyor. 3 gün içinde iş görecek kartlar edindim. Ama daha iyilerini vermeyecektir dediğiniz gibi P2W devreye giriyor. Güncel olarak FIFA 19 oynanıyor sanırım malum nedenlerden dolayı. FIFA 21 EA playde ücretsiz yapılırsa oradan oynanabilir. FIFA ONLINE 4de FIFA 20 base kartlar var. Benzer kartlar ile yükseltiliyor ama yükseltmesi çok zor sanırım ondan bahsediyorsunuz.
Yok hocam kullanmadığın kartları 11indeki kartların seviyesini yükseltmek için kullanıyorsun.
Atıyorum 11inde 1 seviye Ronaldo var.
kullanmadığın kadro dışı 10 kartın var o 10 kartı Ronaldo ya seviye için basıyorsun ve Ronaldo 3 seviye oluyor.
Bildiğin metin2 demirci :D
Videodan kaynaklı online oynayacağım sandınız galiba sadece kariyer modu takılacağım.
Orjinal olması farketmiyor oyunun benim için.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı