4365 TL'lik sistem değerlendirmesi

Evet arkadaşlar dediğiniz gibi yaptım. İşlemci, anakartı ve kasadan kısıp ekran kartına abandım :) .
Anakart:
Z97 GAMING 3 Intel Z97 Soket 1150 DDR3 3200MHz(O.C.)SATA 3.0 USB 3.0 Anakart - Vatan Bilgisayar

İşlemci:
İntel Core i5 4670 Soket 1150 3.4Ghz 6Mb Cache 22Nm İşlemçi - Vatan Bilgisayar

Kasa:
Corsair Carbide Serisi™ 300Wr Gaming Atx Midt Pencereli Siyah Kasa - Vatan Bilgisayar

Ve yeni ekran kartımız:
Asus R9 290X Directcu 2 O.C. 4Gb Gddr5 512Bit Amd Radeon Dx11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar

Eki Görüntüle 6456
Son yaptığım güncelleme ile sistem fiyatı 4629 TL olmuş durumda. Peki siz kendi topladığınız sistemimi önerirsiniz yoksa son güncellemelerle birlikte benim topladığım sistemi mi ?

Benim topladığım sistem daha iyi ayrıca sizin işlemcinin çarpanı kapalı o.c olmaz ve sizin dediğiniz fiyatın altında benim sistem hemde daha iyi.

4685 TL.
Adsız.png

Bütçeniz 5000 lira olduğu için, İ7 4770K'yı İ7 4770 yaparak bütçeye uygun hale getirmenizi öneriyorum. Sistemin güzel görünmesi için kasa, anakart ve sıvı soğutmayı bozmayın bence. Sıvı soğutmaya ihtiyacınız yok. Fakat dediğim gibi, güzel görünmesi amacı ile koydum. Sizin için, görünümün önemi yok ise ve maliyeti azaltmak istiyorsanız bayağı kısabiliriz.

Tamam da oyun için alınıyor. 4770 almaya ne gerek var ? Oyun performansı olarak 4670 ile 4770 arasında 1 FPS bile yok. OC yapılmayacaksa sıvı soğutma nedir ? Sıvı soğutma deli gibi OC yapmadıkca gerekmez.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı