4365 TL'lik sistem değerlendirmesi

Sıvı soğutma hakkında görüşümü açıkladım okursan anlarsın. İ7 4770 ile 4670 arasında fark olmayacak. Fakat, İ5 4670 ile i3 4130 arasında da fark olmayacak. O halde 4130 mu alınmalı? Bütçe uygun, neden daha performanslısı olmasın?

Güzel kardeşim OC yapmayacaksın. Herhangi bir soğutucuya da ihtiyaç yok. Oyun performansının kaybı olmadan, maliyetten kısmak istiyor musun? Bunu de hele bana.

Arkadaşlar kafam acayip şekilde karıştı.Bir dakika süre verirseniz sizin yardımlarınız ve bütçem üzerinden bir sistem tasarlayıp koyacağım.

4670 ile 4130 arasında fark var. Bu fark az ama var. Bu arada sıvı soğutma alınca çok mu güzel oluyor ? Sesli çalışan bir sistemi olacak. Sanki sürekli kasaya bakıyoruz. Görünüş için sıvı soğutma alınmaz. Stok soğutucu yeterli gelmez veya elindeki soğutucu yeterli gelmiyor ise OC yaptığında ısınıyor ise çare sıvı soğutma olmalı. Görünüş için para çöpe atılmamalı.

Kardeşim vallahi bu toplayacağım sistem için 4500-5000 TL civarı parayı gözden çıkardım.Ama tabi biraz kısabilirsek de fena olmaz.

4670 ile 4130 arasında fark olmaz. Yahu! Belki güzel görünsün istiyor, bu beni veya seni ne ilgilendirir. Sana, Ruhi Su'dan "Melamet hırkası" şiirini armağan ediyorum!

Kısalım bakalım... Yeni bir sistem önereceğim.

Şöyle söyleyim o zaman. 4130 7990 ile darboğaz yapar mı ? Yapar. 4670K nın darboğaz yapacağı bir ekran kartı şu an piyasada yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…