4400 TL bütçe ile bir bilgisayar toplamak istiyorum aşağıda oynamak istediğim oyunları yazdım.
1) GTA 5.
2) Red Dead Redemption 2.
3) Assassin’s Creed Odyssey.
PC toplamaktan pek anlamam ancak 10.nesil i3 ve GTX 1650 benim işimi görür gibi. RAM, PSU ve anakarttan hiç anlamıyorum, önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
Gigabyte GA-A320M-S2Ht fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Gigabyte ga-a320m-s2h anakart kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleri ile sadece Vatan Bilgisayar'da. Satın Al.
WD 3,5" 1 tb caviar blue sata 3.0 7200 rpm harddisk fiyatları, teknik özellikleri, WD10EZEX modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da. Hemen Al.
Bu yukarıdaki linkler sadece model ismi amacıyla. Daha ucuza denk getirebilirsin.
Modellierl İtopya veya İncehesap gibi sitelerden bakabilirsin. Belki daha ucuza denk gelir.
Gigabyte GA-A320M-S2Ht fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Gigabyte ga-a320m-s2h anakart kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleri ile sadece Vatan Bilgisayar'da. Satın Al.
WD 3,5" 1 tb caviar blue sata 3.0 7200 rpm harddisk fiyatları, teknik özellikleri, WD10EZEX modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da. Hemen Al.