4400 TL Sistem Önerisi

Art3mis7

Decapat
4400 TL'ye kasa ve içindekilerle beraber güzel bir ekipman toplamak istiyorum. Sebebiyle yazın lütfen.

Son düzenleyen: Moderatör:
4400 TL'ye kasa ve içindekilerle beraber güzel bir ekipman toplamak istiyorum. Sebebiyle yazın lütfen.
4400TL ye yüksek ayarlarda oyun oynayabilirsin. Sana örnek bir pc yazayım istersen:
*RYZEN 5 2200G (APU)
*8GB RAM (Frekans sana kalmış)
*Geforce GTX 1050 Tİ GAMİNG 4G
*1TB HARD DİSK
*MSI B350 PRO-VD (Alabileceğin en iyi anakart diyebilirim)
Bu sistem ile oyunlarda iyi bir deneyim ve fps deneyimi yaşayabilirsin.

youtube de test videolarını izleyebilirsiniz.ekran kartı ile birlikte apu sistemler daha iyi bir performans sergiliyor.

Evet apu artı ekran kartı GTX 1050 ti nın performansını % 100 arttırıyor, buna bir örnek gösterirse iz tamam ama Lütfen 1050 ti 590 ile yarışamaz.

O kasa hatırladığım kadarıyla hava akışı başarısız bir kasa önden hava girişi göremedim zaten. Anakart için BIOS güncellemesi gerek. O PSU ucu ucuna yetecektir bu da büyük ihtimal aşırı derece de ses demek oluyor. Şahsen o sistem yerine APU sistem toplarım daha iyi gibime geliyor.

youtube de test videolarını izleyebilirsiniz.ekran kartı ile birlikte apu sistemler daha iyi bir performans sergiliyor.
4400Tl bütçeyle Nvidia gitmek ve işlemci olarak 2200g almak saçmalıktan ibaret olur.RX 590lı sistemi almanızı öneririm .

Evet apu artı ekran kartı GTX 1050 ti nın performansını % 100 arttırıyor, buna bir örnek gösterirse iz tamam ama Lütfen 1050 ti 570 ile yarışamaz.
O konuya karışamam açıkçası.ben sadece istem önerisi yaptım rx 570 1050 ti dan daha iyidir tabii ki.Ama bu tamamen kullanıcının seçimine kalmış bir şey.

Allah aşkına bir kendinize gelin bur Allah aşkına bir kendinize gelin isterse önkapağı döksün kesin yine de 1050ti ve 2200g, 2600 ve RX 590 ile yarışamaz.

Allah aşkına bir kendinize gelin bur
Allah aşkına bir kendinize gelin isterse önkapağı döksün kesin yine de 1050ti ve 2200g, 2600 ve RX 590 ile yarışamaz.
Arkadaş farkettiysen 4400 tl diyor,sen kalkmış daha fazla maliyeti olan parçalardan bahsediyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…