4400 TL Sistem Önerisi

O konuya karışamam açıkçası.ben sadece istem önerisi yaptım rx 570 1050 ti dan daha iyidir tabii ki.Ama bu tamamen kullanıcının seçimine kalmış bir şey.
Kusura bakmayın ama biz burada en iyi sistemleri toplamaya çalışıyoruz kullanıcılar için sizin gibi ortaya karışık sistem atıp bilmiyenlere.yol göstermek yerine kafamiza göre aaaa bu güzel olmuş deseydim neden böyle bir forum olurdu.

İnsanlar neden bizlere danisiyor bir düşünün lütfen.

Kusura bakmayın ama biz burada en iyi sistemleri toplamaya çalışıyoruz kullanıcılar için sizin gibi ortaya karışık sistem atıp bilmiyenlere.yol göstermek yerine kafamiza göre aaaa bu güzel olmuş deseydim neden böyle bir forum olurdu.

İnsanlar neden bizlere danisiyor bir düşünün lütfen.
dediğinizi anlıyorum.Ama arkadaş oraya 4400 TL bir bütçem var diyor.Ben 4400 TL ye uygun olan bir sistem öneriyorum.Siz daha maliyetli parçalar öneriyorsunuz.

P
Pardonda 50 TL için fazlası diyorsun
Siz kafaniza göre sallıyorsunuz sadece o kadar.
Daha fazla konuşmak istemiyorum ben söyleyeceğimi söyledim arkadaşa tercih ona kalmış sizde kusura bakmayın o zaman neden abarttık anlayamadım görüşmek üzere.

Daha fazla konuşmak istemiyorum ben söyleyeceğimi söyledim arkadaşa tercih ona kalmış sizde kusura bakmayın o zaman neden abarttık anlayamadım görüşmek üzere.
Neden abarttik sadece araştırma yapmadan öneri yapıyor ve sonrada bizim önerimizi açıkça sabote etmeye çalışıyorsunuz hemde hiçbir mantıklı sebebe dayatmadan.

Neden abarttik sadece araştırma yapmadan öneri yapıyor ve sonrada bizim önerimizi açıkça sabote etmeye çalışıyorsunuz hemde hiçbir mantıklı sebebe dayatmadan.
iyi akşamlar.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı