4400 TL'ye kadar 2K 144 Hz monitör önerisi

Bütçe
4400
İkinci el alacağım. Şu an bu iki modeli bulabildim fiyatları aynı. Bu ikisi arasından hangisini önerirsiniz? 4400TL civarına daha iyi bir öneriniz olur mu?

• Huawei Mateview 27
  • Viewsonic VX2758-2KP-MHD
Bu fiyata alacağınız 2K monitörden hiçbir şey beklemeyin. Ghosting dolu ve kronik sorunlu gelir. En ucuz kaliteli 2K monitör budur.
Bunun altındakiler boş.

Ben de bakıyordum ancak bütçemi aştığı için şimdilik erteledim. İlerideki hedefim benim de bu;

VG27AQ önerisi gelmiş iyi bir monitördür fakat 7K fiyatı var. 24G2SPU/BK bu da iyi bir modeldir ancak FHD. VX2718-2KPC-MHD modelin kullanıcı yorumlarına rağmen nasıl kötü olduğunu düşünüyorsunuz anlamadım. 2K ve bu bütçe kriterinde sıkıntısı bulunmayan en iyi monitördür VX2718-2KPC-MHD. 7K fiyatlı veya fhd bir monitör atmanın anlamı yok, öneri tabi ki yapılabilir ancak VX2718-2KPC-MHD için alınmaz demek mantıklı değil.

VG27AQ önerisi gelmiş iyi bir monitördür fakat 7K fiyatı var. 24G2SPU/BK bu da iyi bir modeldir ancak FHD. VX2718-2KPC-MHD modelin kullanıcı yorumlarına rağmen nasıl kötü olduğunu düşünüyorsunuz anlamadım. 2K ve bu bütçe kriterinde sıkıntısı bulunmayan en iyi monitördür VX2718-2KPC-MHD. 7K fiyatlı veya fhd bir monitör atmanın anlamı yok, öneri tabi ki yapılabilir ancak VX2718-2KPC-MHD için alınmaz demek mantıklı değil.
Hocam bu Rampage kullanıp başka hiçbir monitör kullanmayıp Rampage'i bütün monitörlerden üstün gören kişiler gibi insanlardan atılan yorumlar. VG27AQ görse şahlanacak kişiler. VA panel. Başka monitör kullanmadığı için çoğu ghosting'i de anlayamıyor. Görüntü kalitesi de yerlerde.

Hocam bu Rampage kullanıp başka hiçbir monitör kullanmayıp Rampage'i bütün monitörlerden üstün gören kişiler gibi insanlardan atılan yorumlar. VG27AQ görse şahlanacak kişiler. VA panel. Başka monitör kullanmadığı için çoğu Ghosting'i de anlayamıyor. Görüntü kalitesi de yerlerde.

Pek doğru olduğunu sanmıyorum. Üst model bir kalite beklenmemesi gerekiyor sonuçta orta alt segment bir 2K monitör.

Hocam bu Rampage kullanıp başka hiçbir monitör kullanmayıp Rampage'i bütün monitörlerden üstün gören kişiler gibi insanlardan atılan yorumlar. VG27AQ görse şahlanacak kişiler. VA panel. Başka monitör kullanmadığı için çoğu ghosting'i de anlayamıyor. Görüntü kalitesi de yerlerde.
Konuda belirttiğim model IPS panel VX2758.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı