Böyle bir bütçe için 390x kartını beklemeni öneririm çünkü 980 ile hemen hemen aynı fiyata çıkacaktır diye düşünüyorum ve çok daha performanslı olacağı söyleniyor. Kısacası beklemeni öneririm.
Size 4410 TL'lik bir sistem topladım. Sistem DEHHH yani öyle söyliyim. Buyurun;
Optik sürücü ve işlemci soğutucu yok. Siz eklersiniz bütçeyi biraz zorlayıp(200 tl kadar) veya işlemcinin bir tık altını/anakartın bir tık altını alıp. Sistem İnventus 'dan toplanmıştır.
@FurkanOZKAYA i7 4790 işlemci alıp neden anakartı overclock için üst seviye olan anakarttan tercih ettiniz? Arkadaşın önerdiği sistemi almak istiyorsanız işlemciyi i7 4790K yapıp alınız.
Ayrıca anakartta o kadar uçmaya gerek yok, MSI Z97A GAMING 6 alın derim.
Yanlış bakmadıysam fiyatı 636 TL Monitörün. Bana kalırsa aynı özelliklerde daha ucuzunuda bulabilirsin çok monitör fiyatlarına hakim degilim ama Aoc 23" i2369V Geniş Ekran Led ips Monitör - Vatan Bilgisayar bu bile daha ucuz. Aynı marka, gecikme süresi, inç, ips ekran ve 476 monitörü başka bişey alabilirsin bence. Ayrıca anakartı vatandan alırsanız (gaming 6) yanında MSI KINZU V3 OPTICAL MOUSE hediye geliyo onu fark ettim güzel bir gaming mousedur kanımca.
Gayet başarılı önemli olan sizin içinize sinmesi illaki herkes şunun yerine şunu al vs. diycektir bende diyebilirim ama içinize sindiyse alabilirsiniz zaten öneride bulunduk onlardanda yola çıktığınızı görüyorum.