45.000-46.000 TL oyuncu laptop önerisi

Bütçe
45000-46000
Arkadaşlar laptop almayı düşünüyorum, bir model buldum fakat karar veremiyorum. Önereceğiniz modeller nelerdir?
Bütçe maksimum 45 46k olur.
Şu an buldugum model bu: ACER Nitro 5 i7-12650H 16 GB 1 TB SSD RTX4060-8 GB 15.6

Bu laptop 38 bin TL; ACER Nitro 5 Intel Core i7-12650H 8GB 1TB SSD 8GB RTX4060 Linux 15.6

RAM farkı olsun hadi 40 olsun 5K fazla yazmışlar.

Bu laptop ısınıyor i7yi soğutamıyor.

57wh batarya var düşük.

Önerim bu olur, ekranda renk doğruluğu hariç her konuda Nitrodan üstün olduğunu düşünüyorum ; HP Victus Intel Core i5-14500HX 16GB 512GB SSD RTX4060 8GB 16.1" 144Hz IPS DOS Gaming Laptop 9J276EA Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buradan alabilirsiniz daha uygun.

Bu laptop 38 bin TL; ACER Nitro 5 Intel Core i7-12650H 8GB 1TB SSD 8GB RTX4060 Linux 15.6

RAM farkı olsun hadi 40 olsun 5K fazla yazmışlar.

Bu laptop ısınıyor i7yi soğutamıyor.

57wh batarya var düşük.

Önerim bu olur, ekranda renk doğruluğu hariç her konuda Nitrodan üstün olduğunu düşünüyorum ; HP Victus Intel Core i5-14500HX 16GB 512GB SSD RTX4060 8GB 16.1" 144Hz IPS DOS Gaming Laptop 9J276EA Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Victus alacaksa bunu alsın;

Zaten 1 TB SSD var.

Kişiden kişiye göre değişir tabii, 1 TB normal bir kullanıcıya yetecektir ancak ileride yetmediği zaman elindeki 1 TB boşa düşecek. En azından boş slot varken bunu istediği gibi yükseltebilecektir ve elinde fazladan da SSD kalmaz. Benim düşüncem tabii şuan attığın cihaz daha avantajlı duruyor.

Kişiden kişiye göre değişir tabii, 1 TB normal bir kullanıcıya yetecektir ancak ileride yetmediği zaman elindeki 1 TB boşa düşecek. En azından boş slot varken bunu istediği gibi yükseltebilecektir ve elinde fazladan da SSD kalmaz. Benim düşüncem tabii şuan attığın cihaz daha avantajlı duruyor.
Daha iyi işlemci, daha fazla RAM'i sırf bir tane daha M.2 slotu için çöpe atamaz. Ayrıca M.2 slotu 1 tane var da SATA slotu yok mu hiç?

Daha iyi işlemci, daha fazla RAM'i sırf bir tane daha M.2 slotu için çöpe atamaz. Ayrıca M.2 slotu 1 tane var da SATA slotu yok mu hiç?
Sataya yer yok hocam. Sadece M2 ssd olabiliyor.

Örnek olarak ;

Bence Ryzen olanı alabilir, eminim uzun yıllar rahatça yetecektir. Yetmediği durumda taşınabilir SSDler mevcut zaten. Yine burda kişinin kendi isteğine bağlı bazıları sadece intel de isteyebiliyor.

Örnek olarak ;
Kötü olmuş. Arkadaş oyun oynayacaksa fazlasıyla yeterli zaten sıkıntı olmaz. Yetmemeye başlarsa 2 TB SSD alır.

Kötü olmuş. Arkadaş oyun oynayacaksa fazlasıyla yeterli zaten sıkıntı olmaz. Yetmemeye başlarsa 2 TB SSD alır.

Örnek olarak ;

Bence Ryzen olanı alabilir, eminim uzun yıllar rahatça yetecektir. Yetmediği durumda taşınabilir SSDler mevcut zaten. Yine burda kişinin kendi isteğine bağlı bazıları sadece intel de isteyebiliyor.
Arkadaslar yorumlarınız için çok teşekkür ederim sordugumdan itibaren sürekli arastırıyorum en son su 2 modelden birini alıcam hangisini seçmeliyim hp modelde panel falan yazmıslar yorumlarda ama ne oldugunu anlamadım
1-
Lenovo Loq 15IRX9 Intel Core I7-13650HX 32GB Ddr5 1tb SSD RTX4060 8gb 15.6 Inç 144Hz Full Hd Freedos Gaming Laptop 83DV00HNTRN7
2-
Hp Victus 16-S1011NT 9Z791EA R7-8845HS 32 GB 1 TB NVME M.2 SSD 8 GB RTX4060 16.1" Freedos

Geri
Yukarı