Merhaba arkadaşlar,
Elimde 45.000 TL para var (30.000-40.000 TL araındaki laptopları da önerirseniz sevinirim). Bu para ile Gaming laptop almak istiyorum, ağırlıklı olarak oyun oynayacağım, tercihen 1TB SSD vemin 16 GB RAM olması şartı ile önerilerinizi bekliyorum.
Acer laptoplarda yükseltme işlemi garanti dışı bırakıyor. Servisin yapması gerek.
Bana göre alınabilecek bir cihaz değil. 4050 modelinde süpürge gibi fan sesi vardı ve tahminimce bu modelde de aynı ses var.
öneriniz için çok sağolun ben ekstra takviye yapmak istemiyorum direkt olarak hazır şekilde almak istiyorum bu standartı göz önüne bulndurarak bi tavsiye verebilirmisiniz acaba
Acer laptoplarda yükseltme işlemi garanti dışı bırakıyor. Servisin yapması gerek.
Bana göre alınabilecek bir cihaz değil. 4050 modelinde süpürge gibi fan sesi vardı ve tahminimce bu modelde de aynı ses var.
Öneriniz için çok sağ olun ben ekstra takviye yapmak istemiyorum direkt olarak hazır şekilde almak istiyorum bu standartı göz önüne bulndurarak bir tavsiye verebilir misiniz acaba.
Bilgilendiriğiniz için sağ olun öneriniz var mıdır bu fiyat bandında.