45.000 TL bütçe ile Gaming laptop önerisi

Bütçe
45000

rukomami

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,
Elimde 45.000 TL para var (30.000-40.000 TL araındaki laptopları da önerirseniz sevinirim). Bu para ile Gaming laptop almak istiyorum, ağırlıklı olarak oyun oynayacağım, tercihen 1TB SSD vemin 16 GB RAM olması şartı ile önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

SSD takviyesi yapın.
Acer laptoplarda yükseltme işlemi garanti dışı bırakıyor. Servisin yapması gerek.
Bana göre alınabilecek bir cihaz değil. 4050 modelinde süpürge gibi fan sesi vardı ve tahminimce bu modelde de aynı ses var.

Acer laptoplarda yükseltme işlemi garanti dışı bırakıyor. Servisin yapması gerek.

Onu eklemeyi unutmusum 😅. Yine de bu fiyat bandindaki en iyi modellerden.

https://www.akakce.com/oyun-bilgisa...44hz-fhd-freedos-laptop-fiyati,792673346.html bunu alabilirsiniz Lenovolar'da cihaza bir şey yapmadan takarsanız garanti iptal olmaz.

Fiyati kazik. 8845HSli model var 1K daha pahaliya.

RAM ve SSD de almaniz gerekir ama bu daha iyi olur hepsinden. Tavsiyem ilk attigim Acer veya bu LOQ'u almaniz.

Son düzenleme:
Onu eklemeyi unutmusum 😅. Yine de bu fiyat bandindaki en iyi modellerden.

Fiyati kazik. 8845HSli model var 1K daha pahaliya.

RAM ve SSD de almaniz gerekir ama bu daha iyi olur hepsinden. Tavsiyem ilk attigim Acer veya bu LOQ'u almaniz.
öneriniz için çok sağolun ben ekstra takviye yapmak istemiyorum direkt olarak hazır şekilde almak istiyorum bu standartı göz önüne bulndurarak bi tavsiye verebilirmisiniz acaba

Bana göre alınabilecek bir cihaz değil. 4050 modelinde süpürge gibi fan sesi vardı ve tahminimce bu modelde de aynı ses var.
bilgilendiriğiniz için sağolun öneriniz varmıdır bu fiyat bandında

Öneriniz için çok sağ olun ben ekstra takviye yapmak istemiyorum direkt olarak hazır şekilde almak istiyorum bu standartı göz önüne bulndurarak bir tavsiye verebilir misiniz acaba.

Bilgilendiriğiniz için sağ olun öneriniz var mıdır bu fiyat bandında.

Bu fiyat bandinda illaki takviye yapmaniz gerekir hocam. Hazir sekilde yuksek RAM SSD gelen cihazlar genelde kazik fiyattan satiliyor. Kendiniz yukseltirseniz 43K hazir alirsaniz 45k gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı