Canerrt Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 564 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 15:59 #1 Arkadaşlar aslında 40k TL civarında olsa daha iyi olur benim için ama şöyle bir şey beğendim, sizce bu sistem alınır mı? Meder Gold | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Powercolor RX 9060 XT 16 GB | 512 GB M.2 OEM Paket - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com
Arkadaşlar aslında 40k TL civarında olsa daha iyi olur benim için ama şöyle bir şey beğendim, sizce bu sistem alınır mı? Meder Gold | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Powercolor RX 9060 XT 16 GB | 512 GB M.2 OEM Paket - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com
Talisca06 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 1.947 Çözümler 7 Yer Ankara Çarşamba 16:03 #2 Canerrt dedi: Arkadaşlar aslında 40k TL civarında olsa daha iyi olur benim için ama şöyle bir şey beğendim, sizce bu sistem alınır mı? Meder Gold | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Powercolor RX 9060 XT 16 GB | 512 GB M.2 OEM Paket - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Genişletmek için tıkla... Geçen cuma 33K mı neydi bu özelleştirme ile 37k ya geliyordu hocam. Bence bu cumayı bekleyin bu tarz sistem düşebilir İncehesap'ta.
Canerrt dedi: Arkadaşlar aslında 40k TL civarında olsa daha iyi olur benim için ama şöyle bir şey beğendim, sizce bu sistem alınır mı? Meder Gold | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Powercolor RX 9060 XT 16 GB | 512 GB M.2 OEM Paket - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Genişletmek için tıkla... Geçen cuma 33K mı neydi bu özelleştirme ile 37k ya geliyordu hocam. Bence bu cumayı bekleyin bu tarz sistem düşebilir İncehesap'ta.
ZAGORBX Picopat Katılım 7 Eylül 2025 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 16:03 #3 Belki işlemciyi artırırsan daha iyi olabilir.
Canerrt Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 564 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 16:08 #4 Sizce güvenilirlik olarak iyi mi İncehesap? Zaten cumayı bekleyeceğim bu arada. Doğum gününde kutlu olsun.
Sizce güvenilirlik olarak iyi mi İncehesap? Zaten cumayı bekleyeceğim bu arada. Doğum gününde kutlu olsun.
Yağız Adıgüzel Hectopat Katılım 8 Mart 2022 Mesajlar 57 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 16:37 #5 Canerrt dedi: Sizce güvenilirlik olarak iyi mi İncehesap? Zaten cumayı bekleyeceğim bu arada. Doğum gününde kutlu olsun. Genişletmek için tıkla... Güvenilirlik açısından iyidir İncehesap.
Canerrt dedi: Sizce güvenilirlik olarak iyi mi İncehesap? Zaten cumayı bekleyeceğim bu arada. Doğum gününde kutlu olsun. Genişletmek için tıkla... Güvenilirlik açısından iyidir İncehesap.