bynd
Hectopat
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar, sağlıklı günler.
Uzun yıllardır masaüstü PC kullanıcısıyım. Artık işlerimden dolayı belli zamanlarda bilgisayar kullanımım oluyor evimde ve diğer alanlarda rahatlıkla kullanıp oyun oynayabileceğim bir cihaz arıyorum ancak bazı şeylere biraz uzak kaldığımı fark ettim.
MUX var mı yok mu durumu.
Ekran kartlarının max Q ve P değerleri güç tüketimine göre verdikleri performans durumları. Bu konularda net bilgim yok kuzenim bazı şeylerden bahsetti ve biraz zihnim kurcalandı. Uzun süreli kullanım istiyorum. Bütçe maksimum 45.000 TL.
Bu fiyata çıkmadan alınabilecek örnek cihazlarda inceleyebilirim.
Özellikleri ihtiyaçlarımı karşılayan bir örnek olarak bu cihazı buldum bazı ısınma sorunlarını okudum. Kullananlar varsa benzer cihaz veya kendisi hakkında bilgi verebilirse çok sevinirim.
Uzun yıllardır masaüstü PC kullanıcısıyım. Artık işlerimden dolayı belli zamanlarda bilgisayar kullanımım oluyor evimde ve diğer alanlarda rahatlıkla kullanıp oyun oynayabileceğim bir cihaz arıyorum ancak bazı şeylere biraz uzak kaldığımı fark ettim.
MUX var mı yok mu durumu.
Ekran kartlarının max Q ve P değerleri güç tüketimine göre verdikleri performans durumları. Bu konularda net bilgim yok kuzenim bazı şeylerden bahsetti ve biraz zihnim kurcalandı. Uzun süreli kullanım istiyorum. Bütçe maksimum 45.000 TL.
Bu fiyata çıkmadan alınabilecek örnek cihazlarda inceleyebilirim.
Özellikleri ihtiyaçlarımı karşılayan bir örnek olarak bu cihazı buldum bazı ısınma sorunlarını okudum. Kullananlar varsa benzer cihaz veya kendisi hakkında bilgi verebilirse çok sevinirim.
Katana GF76 12UGSO-649xtr
- İşlemci: Intel® Core™ i7-12700H (24m cache, 3.50 GHz, up to 4.70 GHz)
- İşletim sistemi: FreeDOS.
- Ekran: 17.3" FHD (1920*1080), 144Hz.
- Ekran kartı: RTX3070 Ti Max-Q, GDDR6 8 GB.
- Hafıza: DDR v 16 GB (8gb*2, 4800MHz)
- Hafıza yuvası: 2 slot.
- Maksimum hafıza: Max 64 GB.
- HDD: 1TB NVMe PCI-e SSD.
- Depolama kapasitesi: 2X M.2 SSD.
- Ön kamera: HD type (30fps@720p)
- Klavye: RGB backlight keyboard.
- Pil: 3-cell, li-polymer, 53.5whr
- Güç adaptörü: 240W adaptör.
- Boyutlar: 398 X 273 X 25.2 mm.
- Ağırlık: 2.6 kg.