45.000 TL masaüstü bilgisayar toplama

delusionalandhot

Femtopat
Daha fazla  
Selamlar. Bu bilgisayar işlerinden pek anlamıyorum Valorant, CS ve LoL gibi oyunları rahat bir şekilde oynayatacak kasa toplamak istiyorum, abartılı bir şey olmasına gerek yok. Monitör olarak Excalibur almayı düşünüyorum ve kasa beyaz renk olsun istiyorum. Fiyatı aşırıya kaçmadan (40K-50K civarı) ve bazı parçalar kasa rengi ile uyumlu olacak şekilde parça önerileri yapabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle anakart belirlemelisiniz MSI Z seri anakartlar tam size göre.

Öncelikle anakart belirlemelisiniz MSI Z seri anakartlar tam size göre.
Bilgisayarın kasa kısmı ile ilgili pek bir bilgim yok. Bu anakartı alsam bile yanına uyumlu olması için hangi parçaları kullanmam gerektiğini pek bilmiyorum. Fiyat olarak 40K-50K civarı yazmışım ama eklemeyi unutmuşum, dediğim oyunları ve benzerlerini rahat şekilde oynatacak ama fiyat olarak daha düşük bir sistem de işimi görür.

İşlemci olarak Intel mi seversiniz AMD mi?

Monitör olarak excaliburadan kaçının. Görüntü kalitesi berbat bir süre sonra sarı ışık veya ışık patlamaları gibi sıkıntı çıkarıyor ve kolay devriliyor.

Monitör olarak excaliburadan kaçının. Görüntü kalitesi berbat bir süre sonra sarı ışık veya ışık patlamaları gibi sıkıntı çıkarıyor ve kolay devriliyor.
Bir öneriniz var mıdır peki? İnç olarak en az 23.8 en çok 31.5 düşünüyorum şimdilik.

İşlemci olarak Intel mi seversiniz AMD mi?
İntel daha iyi diye biliyorum ama arada aşırı bir performans farkı yoksa benim için pek sorun değil.

Monitör olarak Dell S2721DGF model monitör bütçenizle gayet ideal FreeSync özelliği sayesinde ekran yırtılmaları vs. önüne geçebilirsin tabi bunlar tamamen isteğe bağlı seçenekler
Monitör bağlantı özellikleri arasında 2 x HDMI 2.0 portu ve 1 x DisplayPort 1.4 portunu barındırır oldukça makul bir fiyatı da var üstelik çözünürlük skalası ise 2560x1440 yani oldukça kaliteli bir ekran söz konusu 165Hz 1ms gecikme süresi ile beraber.

Dell S2721DGFA 27 inç 165Hz 1ms FreeSync QHD Nano IPS LCD Gaming Monitör

Teşekkürler, bakacağım bu markaya.

Daha çok kasa toplama kısmında zorlanıyorum aslında monitöru bir şekilde hallederim diye düşünüyorum. Daha çok kasa toplama konusunda yardımcı olabilir misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…