45.000 TL Masaüstü toplama sistem önerisi

819136

Centipat
Arkadaşlar 45.000 TL bütçem var bana bu parayla en iyi soğutmayı en iyi sistem parçası uyumunu ve en iyi performansı verecek bir sistem, ayrıyeten mekanik klavye ve monitör önerisi yapabilir misiniz? (tüm parçaları markasıyla ve fiyatıyla yazarsanız sevinirim)

Merhaba Arayisiniz ile yardim etmem icin sizden bazi bilgiler isteyecegim.
-Ethernet kablosu mu tercih edersiniz yoksa kablosuz internet mi?
-Kasanin on taraf kablo girislerini yukarida mi asagida mi tercih edersiniz?
-Anakart icinde Bluetooth eklentisi olsun ister misiniz?
-Oyun icin mi 3D uygulamalar icin mi yoksa Yayin icin mi kullanacaksiniz?

Merhaba Arayisiniz ile yardim etmem icin sizden bazi bilgiler isteyecegim.
-Ethernet kablosu mu tercih edersiniz yoksa kablosuz internet mi?
-Kasanin on taraf kablo girislerini yukarida mi asagida mi tercih edersiniz?
-Anakart icinde Bluetooth eklentisi olsun ister misiniz?
-Oyun icin mi 3D uygulamalar icin mi yoksa Yayin icin mi kullanacaksiniz?

Wi-Fi kullanacağım
Fark etmez
Gerekyok
Oyun ve 3D uygulama

Wi-Fi kullanacağım
Fark etmez
Gerekyok
Oyun ve 3D uygulama

Ayrica istediginiz ozel bir renk var mi? Mesela setupim daha cok beyaz agirlikli olsun ya da siyah mor falan.

Ozellikle istediginiz bir marka ya da model var mi? Mesela: Grafik karti olarak NVIDIA tercih ederim, islemci AMD olmazsa yapamam gibi durumlariniz bulunmakta mi?

SSD mi istersiniz yoksa bir hard Drive mi tercih edersiniz? Hard Drive'yi ileride SSD'ye basitce cevirebilirsiniz.

Ozellile istediginiz kasa olculeri var mi? Mesela Kasanizi bir yere koyacaksiniz ama koyacaginiz yerin genisligi biraz dar gibisinden.

Mekanik klavye ve mouse gibi ekstra seyler butcenize dahil mi?

Klavyenizin Türkçe mi İngilizce olmasini tercih edersiniz? (Ben İngilizce kullandigim maalesef boyle yaziyorum bunu goz onunde bulundurun lutfen!)

Mekanik klavye Lubelemeye alisik misiniz yoksa fabrikada lubelenmis mi tercih edersiniz?

Islemcinizde stok fan mi kullanacaksiniz yoksa ekstra para odeyerek degistirmek mi istersiniz ya da sulu sogutma mi isterdiniz?

Bayağı yazdim ama birazcik daha sorum olacak kusura bakmayin tam olarak istediginiz seviyede yapmak istemekteyim.

Onlar fark etmez 1 TB SSD 32 GB RAM olsun diğerleri önemli değil sıvı soğutma olursa iyi olur mekanik klavye monitör ve kasa hariç gerekyok.

Onlar fark etmez 1 TB SSD 32 GB RAM olsun diğerleri önemli değil sıvı soğutma olursa iyi olur mekanik klavye monitör ve kasa hariç gerekyok.
Bu arada yazmayi unutmusum ama klavye lubelemek biraz uzun surebiliyor ama klavyenin sesinin tok cikmasina yardimci olur. O halde sorun olmazsa siyah temali yapacagim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı