45.000 TL sistem önerisi

Ya ben anlamadım abi gittim önerdiğiniz kasayı aldım hala girmiş diyosun dalga mı geçiyorsunuz önerdiğiniz kasayı aldım işte

7700 XT ztn 20 k KRLWLDLSODOEODOWOFKEODOSO

Kasasiz ramsiz oynarsınız galiba artık

Bunu aldım 7700 almış oldum en azından Rami SSD yi 32 yaptım 1 tb yaptım crucial in PSU degistirmedim bu kasayı aldım 6600 den daha çok performans alırım bundan demi ?
Dediğim gibi 25k bile vermem. O kartın ne kadar olduğu önemli değil ben vermem. 14k'ya da 7700 bulunabiliyor. Takmışsın kafaya Vatan Vatan diye. Otur bir soğuk su iç şimdi.

Dediğim gibi 25k bile vermem. O kartın ne kadar olduğu önemli değil ben vermem. 14K'ya da 7700 bulunabiliyor. Takmışsın kafaya vatan vatan diye. Otur bir soğuk su iç şimdi.

Vatan Bilgisayar'dan böyle oluyor ben buradan topladım vatan da daha iyisi var mı? Yok o zaman konuşacak çok şey yok belki benim başka yerden alınca icim rahat etmeyecek? Vatan Bilgisayar'dan alıyor herkes bütün tanıdıklarım Vatan Bilgisayar'dan alinabilecek en iyi kasayı aldım mi? Aldım gerisi önemsiz vatandan en iyisini alamasam o fiyata haklısın ama vatan da bu fiyata en iyi kasayı aldım mi aldım gerisi umurumda değil.

Dediğim gibi 25k bile vermem. O kartın ne kadar olduğu önemli değil ben vermem. 14k'ya da 7700 bulunabiliyor. Takmışsın kafaya Vatan Vatan diye. Otur bir soğuk su iç şimdi.
O 14 k liklarin garantisi varmı orj yada kalitesinde ?

Vatan Bilgisayar'dan böyle oluyor ben buradan topladım vatan da daha iyisi var mı? Yok o zaman konuşacak çok şey yok belki benim başka yerden alınca icim rahat etmeyecek? Vatan Bilgisayar'dan alıyor herkes bütün tanıdıklarım Vatan Bilgisayar'dan alinabilecek en iyi kasayı aldım mi? Aldım gerisi önemsiz vatandan en iyisini alamasam o fiyata haklısın ama vatan da bu fiyata en iyi kasayı aldım mi aldım gerisi umurumda değil.

O 14 k liklarin garantisi varmı orj yada kalitesinde ?
Vatan'dan daha iyisi var. İçin şimdi rahat edebilir. 1 2 bardak da soğuk su içersin iyice rahat eder. 2 sene sonra ben ne yaptım deyince de iyice rahat eder oh mis. Akrabalarının belirli bir yerden alışveriş yapması orayı en iyisi yapmıyor.

14k'lığın stoğu bitmiş. Bunu buldum.

Dediğim gibi. 25k vermem o sisteme. Kolay gelsin.

Vatan'dan daha iyisi var. İçin şimdi rahat edebilir. 1 2 bardak da soğuk su içersin iyice rahat eder. 2 sene sonra ben ne yaptım deyince de iyice rahat eder oh mis. Akrabalarının belirli bir yerden alışveriş yapması orayı en iyisi yapmıyor.

40000 TL ye vatanda daha iyisimi var ? :D
Donanım olarak problem yok sadece biraz fazla verdim parasıni ama vatandan aldım bilinmeyen yerlerden değil
40000 TL ye daha iyi sistem bulursanız atabilirsiniz bekliyorum
İyi bir sistem dizdim ama biraz fazla para verdim olay bu

Ram ssd siz kullaniyorsunuz galiba siz PC yi 25 k vermem diyosunuz xd hem 2 yıl sonra pişman olacaksın demişsin 2 yıl sonra bu parçalar bozulacak mi ? Senin dediğin sitedeki ile aynı ama sadece pahalı ürün aynı nasıl 2 sene sonra pişman olucam onu anlamadım ben

Donanım olarak problem yok sadece biraz fazla verdim parasıni ama vatandan aldım bilinmeyen yerlerden değil

:D :D

1720295653982.png

Ram ssd siz kullaniyorsunuz galiba siz PC yi 25 k vermem diyosunuz xd hem 2 yıl sonra pişman olacaksın demişsin 2 yıl sonra bu parçalar bozulacak mi ? Senin dediğin sitedeki ile aynı ama sadece pahalı ürün aynı nasıl 2 sene sonra pişman olucam onu anlamadım ben
Ben vermiyorum başkası verebilir.

Eki Görüntüle 2244172

Ben vermiyorum başkası verebilir.Vatan bilgisayarda en iyisi varmı dedim size ben hala başka siteden link atiyosunuz :D

Eki Görüntüle 2244172

Ben vermiyorum başkası verebilir.
Hala başka siteden link atiyosunuz size vatandan bu bütçeye daha iyi sistem varmı diyorum :D

Hala başka siteden link atiyosunuz size vatandan bu bütçeye daha iyi sistem varmı diyorum :D
Başka sitelerde daha iyisi var biliyorum ama ben vatandan aldım pişman olursunuz derken ne demek istedin onu anlamadım başka sitedelerdekide aynı benimkide ? Sana vatan bilgisayardan bundan iyi varmı diyorum başka siteden atiyosun

Konu kapatılsın lütfen.

Son düzenleme:
Bu konu trol konu bence hiç cevap vermeyin boşuna al o 7700üstünğ bi bardak az gelir bi sürahi su iç aynısını 26 27kya daha iyisini toplarım iddiasına girerim

son 3-4 gündür tek tek tüm siteleri inceliyorum, güncel olarak en pahalı fiyatlama yapan firmalardan birisi vatan bilgisayar. 57000 liralık bir bilgisayar topladım başka yerde, birebir aynı parçaları vatandan aldığımda toplam fiyat 65000 liraya çıkıyor, aradaki fiyat farkı bu kadar büyük olmamalı.

Başlığı baştan sona okudum, troll olma ihtimali yüksek 1650 watt güç kaynağı lol

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı