45.000 TL'ye kadar laptop önerisi

Umut kısa1923

Yoctopat
Daha fazla  
Beni (uzun süre idare edecek) bir (dizüstü) bilgisayar istiyorum.
Bütçem 45 bin TL duruma göre az çok oynama olabilir.
Çok fazla olmasa da en az 2 veya 3 oyun yükleyebilirim.
Tek şartım gerçekten uzun süreli kullanacağım ve sorun yaşamayacağım bir bilgisayar olması.
Bu yüzden olabildiğince iyi bir bilgisayar önerirseniz sevinirim, teşekkürler.

Beni (uzun süre idare edecek) bir (dizüstü) bilgisayar istiyorum.
Bütçem 45 bin TL duruma göre az çok oynama olabilir.
Çok fazla olmasa da en az 2 veya 3 oyun yükleyebilirim.
Tek şartım gerçekten uzun süreli kullanacağım ve sorun yaşamayacağım bir bilgisayar olması.
Bu yüzden olabildiğince iyi bir bilgisayar önerirseniz sevinirim, teşekkürler.
Panel kalitesi sizin için o kadar da önemli değilse listenize ekleyebilirsiniz HP Victus 16-R1001NT 9J205EA i7-14700HX 16 GB 1 TB SSD 8 GB RTX4060 16.1" Dos 144 Hz Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri

Ürün incelemelesi kaynak var. Sorunsuz bir ürün gelirse uzun yıllar kullanırsınız. İnternette birebir aynı model incelemesi yok. Aorus 15 bsf, kf, bkf. AORUS 15 (2023) Teknik Özellikler | Laptop - GIGABYTE Turkey bu listedeki tüm ürünler aynı tasarım ve kalitede. ( GPU, CPU, ülkeye göre SSD ve RAM, işlemci göre %100 DCI-P3 panel farkları hariç)
Diğer markalara göre avantajı.
- 2K panel (%100 sRGB, 290-360nit şansa)
-Metal kasa (premium ve tarz bir ürün)
-Windows hello.
-Thunderbolt 4
Dezavantajı.
-Servisi hakkında fazla bilgim yok (MSI servisi diye biliyorum)
-Gigabyte Control Center yazılımı biraz karmaşık.
-SSD RAM yükseltme kısmında Gigabyte cimri firma. (kasa altında güvenlik etiketi var) yükseltme fikriniz olursa kesinlikle üretici, satıcı, servis ile iletişime geçin.

Ürün incelemelesi kaynak var. Sorunsuz bir ürün gelirse uzun yıllar kullanırsınız. İnternette birebir aynı model incelemesi yok. Aorus 15 bsf, kf, bkf. AORUS 15 (2023) Teknik Özellikler | Laptop - GIGABYTE Turkey bu listedeki tüm ürünler aynı tasarım ve kalitede. ( GPU, CPU, ülkeye göre SSD ve RAM, işlemci göre %100 DCI-P3 panel farkları hariç)
Diğer markalara göre avantajı.
- 2K panel (%100 sRGB, 290-360nit şansa)
-Metal kasa (premium ve tarz bir ürün)
-Windows hello.
-Thunderbolt 4
Dezavantajı.
-Servisi hakkında fazla bilgim yok (MSI servisi diye biliyorum)
-Gigabyte Control Center yazılımı biraz karmaşık.
-SSD RAM yükseltme kısmında Gigabyte cimri firma. (kasa altında güvenlik etiketi var) yükseltme fikriniz olursa kesinlikle üretici, satıcı, servis ile iletişime geçin.

Reis peki neden 16X önermedin de bunu attın.

Reis peki neden 16X önermedin de bunu attın.

16X ile arada 6K yakın fiyat farkı var. 4070 stok yok. Arkadaşın bütçe 46k zorlarsa diye15kf önerdim. 16X paneli, işlemci, hoparlör ile daha avantajlı. İkisi de %100 sRGB. 16X Dolby, pantone gibi profesyonel panelle 490-560nit varabilirken, diğeri 290-360 en iyi ihtimalle.
Yine 15kf taban ve kapak metal, klavye ve ızgara kısmı plastik karışık. 16X kapak metal, taban ve diğer yüzey kalite, plastik+hafif metal diye biliyorum. Bütçeye göre tercih tamamen.

Bulduğunuz 15 bkf i7 13620H 2K %100 sRGB 4060 46k civarı bence kalitesiyle rakipsiz. Ama sizin attığınız bkf farklı ürün. 13700H 4070 2K %100 DCI-P3 profesyonel bir ürün. Fiyatı saçma şekilde birkaç satıcıda 60k civarı. O fiyata asla değmez.
HP olarak yakın zamanlı hiç tecrübem yok. Araştırmam da yok. Burada tutulmayan bir marka. Yeni konu açmanızda fayda var.
attığım ürünlerle yanlışlık mı olmuş

Geri
Yukarı