Merhaba arkadaşlar, uzun uğraş sonucu bilgisayar topladım sadece alma aşaması kaldı.
Gördüğünüz bir sorun, uyumsuzluk var mı?
Ürünlerde daha iyi bir tercih yapılabilir mi?
Bütçem 45 bine kadar çıkabilirim.
Hikaye türünde günlük 1-2 saat oyun oynarım, Java da başlangıç seviyesi yazılımla uğraşıyorum. Film-dizi izlerken güzel kalite sunmasını istiyorum.
İşlemci: i5 10600KF.
www.epey.com
Ekran kartı: Gigabyte RTX 2060 D6 6G.
www.epey.com
Anakart: ASUS TUF Gaming B560 Plus LGA (not: İnterneti Ethernet kablosu ile bağlayacağım)
www.epey.com
Güç kaynağı: High Power HP1 J750GD 750W.
www.epey.com
RAM: Kingston Fury Beast 32 GB (2x16) 3600 MHz DDR4.
www.epey.com
SSD: Kioxia Exceria Plus G3 1 TB.
www.epey.com
İşlemci soğutucu: Rampage deepspace -400
www.epey.com
Boş kasa: Power Boost VK-G3902s
www.epey.com
Monitör: ASUS TUF Gaming VG27AQZ.
www.epey.com
Gördüğünüz bir sorun, uyumsuzluk var mı?
Ürünlerde daha iyi bir tercih yapılabilir mi?
Bütçem 45 bine kadar çıkabilirim.
Hikaye türünde günlük 1-2 saat oyun oynarım, Java da başlangıç seviyesi yazılımla uğraşıyorum. Film-dizi izlerken güzel kalite sunmasını istiyorum.
İşlemci: i5 10600KF.
Intel Core i5-10600KF (4.1 GHz)
Intel Core i5-10600KF BX8070110600KF detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Gigabyte GeForce RTX 2060 D6 6G Ekran Kartı
Gigabyte GeForce RTX 2060 D6 6G Ekran Kartı GV-N2060D6-6GD detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Asus TUF Gaming B560M-Plus LGA 1200 Soket Anakart
Asus TUF Gaming B560M-Plus LGA 1200 Soket Anakart detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
High Power Performance GD 750W
High Power Performance GD 750W HP1-J750GD detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Kingston Fury Beast 32 GB 3600 MT
Kingston Fury Beast 32 GB 3600 MT KF436C18BBK2/32 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Kioxia Exceria Plus G3 SSD (1 TB)
Kioxia Exceria Plus G3 SSD LSD10Z001TG8 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Rampage Deepspace-400 İşlemci Soğutucu
Rampage Deepspace-400 İşlemci Soğutucu detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
PowerBoost VK-G3902S Bilgisayar Kasası
PowerBoost VK-G3902S Bilgisayar Kasası detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Asus TUF Gaming VG27AQZ Monitör
Asus TUF Gaming VG27AQZ Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.