45 bin TL bütçeyle 2K HD monitörü destekleyen kasa önerisi

Ufaktan sayfaları dolaştım, monitör ihtiyacınız olduğunu gördüm. Bir şeye karar verdiniz mi bilmiyorum fakat benimde severek kullandığım monitörümü size önerebilirim. Pişman olmazsınız.

Ufaktan sayfaları dolaştım, monitör ihtiyacınız olduğunu gördüm. Bir şeye karar verdiniz mi bilmiyorum fakat benimde severek kullandığım monitörümü size önerebilirim. Pişman olmazsınız.

G65B varken bu fiyata tercih edilmeyecek bir model. 8K civarlarına satılırsa alınabilir sadece.

Monitörü aldım hocam kasayı topluyorum.

Onu iade edin hocam. Anakartı soğutucusuz seçtiğimizden onu soğutuculu almıştık. Anakartı aldınız mı?
Hocam bu arada , ssd bu şekilde çalışmaz mı? Yoksa çalışır ama gerek mi yok onun da soğutuculu olmasına?
İade elzem mi?

Son düzenleme:
Monitörü aldım hocam kasayı topluyorum.

Hocam bu arada , ssd bu şekilde çalışmaz mı? Yoksa çalışır ama gerek mi yok onun da soğutuculu olmasına?
İade elzem mi?
Çalışır ama anakartı ROG alırsak gereksiz olacak ve anakartın soğutmasından mahrum kalıcaz.

Yeni konular

Geri
Yukarı