İndirim bitmezse alırsınız. Biterse başka şeylere bakarız.Akşam alacağım hocam, şu an çalışıyorum. Bir de borsa da açık pozisyonum mevcut parayı temin edememekteyim.
İndirim bitmezse alırsınız. Biterse başka şeylere bakarız.Akşam alacağım hocam, şu an çalışıyorum. Bir de borsa da açık pozisyonum mevcut parayı temin edememekteyim.
G65B varken bu fiyata tercih edilmeyecek bir model. 8K civarlarına satılırsa alınabilir sadece.Ufaktan sayfaları dolaştım, monitör ihtiyacınız olduğunu gördüm. Bir şeye karar verdiniz mi bilmiyorum fakat benimde severek kullandığım monitörümü size önerebilirim. Pişman olmazsınız.
ASUS 27" ROG STRIX XG27ACS 1Ms 180Hz 2K IPS FREESYNC/G-SYNC GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS 27" ROG STRIX XG27ACS 1Ms 180Hz 2K IPS FREESYNC/G-SYNC GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Monitörü aldım hocam kasayı topluyorum.Ufaktan sayfaları dolaştım, monitör ihtiyacınız olduğunu gördüm. Bir şeye karar verdiniz mi bilmiyorum fakat benimde severek kullandığım monitörümü size önerebilirim. Pişman olmazsınız.
ASUS 27" ROG STRIX XG27ACS 1Ms 180Hz 2K IPS FREESYNC/G-SYNC GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS 27" ROG STRIX XG27ACS 1Ms 180Hz 2K IPS FREESYNC/G-SYNC GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Hocam bu arada , ssd bu şekilde çalışmaz mı? Yoksa çalışır ama gerek mi yok onun da soğutuculu olmasına?Onu iade edin hocam. Anakartı soğutucusuz seçtiğimizden onu soğutuculu almıştık. Anakartı aldınız mı?
Çalışır ama anakartı ROG alırsak gereksiz olacak ve anakartın soğutmasından mahrum kalıcaz.Monitörü aldım hocam kasayı topluyorum.
Hocam bu arada , ssd bu şekilde çalışmaz mı? Yoksa çalışır ama gerek mi yok onun da soğutuculu olmasına?
İade elzem mi?
Anladım hocam. Tamamdır iade işlemine geçeyim o halde.Çalışır ama anakartı ROG alırsak gereksiz olacak ve anakartın soğutmasından mahrum kalıcaz.
Anakartı aldınız mı? Onu bitmeden alın.Anladım hocam. Tamamdır iade işlemine geçeyim o halde.
Asus Rog Strıx B650-A aldım hocam dediğiniz gibi. Corsair MP600PRO LPX SSD'yi iade edeceğim şimdi ki etap olarak.Anakartı aldınız mı? Onu bitmeden alın.
Evet hocam. Renegade alacağız onun yerine.Asus Rog Strıx B650-A aldım hocam dediğiniz gibi. Corsair MP600PRO LPX SSD'yi iade edeceğim şimdi ki etap olarak.
Hocam iade ettim. Hangi SSD'yi alıyoruz?Evet hocam. Renegade alacağız onun yerine.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.