45 bin TL Gaming notebook önerisi

Bütçe
45000 TL

N4EQAP

Decapat
Yer
Tekirdağ
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
OMEN by HP Laptop 17-cm2002nt (7P6M4EA)
Meslek
Psikolog

Bunu alacaktım fakat stoklar tükendikten sonra satıştan kaldırıldı gözükmeye başladı. Stok yenilenirse almak için iyi bir seçenek midir ve başlıkta da belirttiğim üzere 45k bütçe üzerinden bu gösterdiğim notebook hariç ne tarz seçeneklerim olabilir? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçe etrafında atılan 4070 gibi bir model varken attığın modeli eleyebilirsiniz. Hem işlemci hem de GPU tarafında çok daha iyi. 140W 4070+MUX ve 13700HX mevcut. 2K ekrana sahip. Upgrade imkanı da olan bir sistem.

Gerek işlemcisi, gerekse de RTX4070 olması ve (özellikle de MUX özelliğinin olması) çok güzel. Artık seçeneklerim arasında. Aklınıza gelen başka bilgisayarlar var mı?

Gerek işlemcisi, gerekse de RTX4070 olması ve (özellikle de MUX özelliğinin olması) çok güzel. Artık seçeneklerim arasında. Aklınıza gelen başka bilgisayarlar var mı?

Bu fiyatlara en iyisi bu şu an.

Bütçeyi 50.000TL'ye çıkarabilirsem, bu atılan model haricinde ne gibi seçeneklerim olabilir? Son olarak da bunu sorayım zira hangi modele bakarsam bakayım tükenmeye başladı son iki gündür. Birkaç tane model önerisi alabilirsem zihnimde oturtabileceğim gibi.

Bütçeyi 50.000TL'ye çıkarabilirsem, bu atılan model haricinde ne gibi seçeneklerim olabilir? Son olarak da bunu sorayım zira hangi modele bakarsam bakayım tükenmeye başladı son iki gündür. Birkaç tane model önerisi alabilirsem zihnimde oturtabileceğim gibi.
50K hatta biraz üstüne bile bu cihazdan iyisi yok. Beklerseniz pişman olursunuz benden demesi. Neden başka öneriler istediğiniz anlamadım.

Hocam bu MUX nedir?
MUX, laptop ekranına verilen görüntünün direkt olarak harici(güçlü) GPU üzerinden verilebilmesidir. Normalde harici GPU'da işlenen görüntü işlemcideki GPU'ya gönderilir ve oradan laptop ekranına gider. Bu da gecikme ve performans kaybına yol açar. Önemli bir özelliktir.

Son düzenleme:
50K hatta biraz üstüne bile bu cihazdan iyisi yok. Beklerseniz pişman olursunuz benden demesi. Neden başka öneriler istediğiniz anlamadım.

MUX, laptop ekranına verilen görüntünün direkt olarak harici(güçlü) GPU üzerinden verilebilmesidir. Normalde harici GPU'da işlenen görüntü işlemcideki GPU'ya gönderilir ve oradan laptop ekranına gider. Bu da gecikme ve performans kaybına yol açar. Önemli bir özelliktir.
Onu ben de fark ettim. Gerçekten çok güzel bir model. Başka öneriler rica ediyor olmamın sebebi sanırım HP'ye karşı olan ön yargım. Bugüne kadar HP marka ürünlerle çok sorun yaşadım. Ek olarak bu yelpazede başka ne tarz seçeneklerim olabilir diye bilmek istedim. Nitekim anlıyorum da zira ben de bu ürün dışında denk bir model bulamıyorum. Sizlerin bir fikri olabilir diye sormam gerekiyordu. Teşekkürler.

Yeni konular

Geri
Yukarı