45 bin TL'ye dizüstü bilgisayar tavsiyesi

Bütçe
45000

vatankomurcu

Yoctopat
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
önemli değil
Kullanım amacı genel. Oyun açması önemli değil ancak editing ve 3D çalışmalar yapmam gerekebilir o yüzden işlemci ve ekran kartı kaliteli olmalı. RAM da 16 GB üstü olursa tercih sebebidir. Yapı kalitesi ve renkler de önemli. Şu an düşündüğüm modeller ASUS Vivobook S15 M5506UA-MA043 (hemen hemen benim için mükemmel görünüyor ancak grafik kartı özellikleri yeterli olur mu emin değilim, bu konuda aydınlatabilecek birileri olursa sevinirim) ve Lenovo'nun LOQ serisinden bazı modeller. MSI'ın bazı modelleri de çekici duruyor. Önerileriniz nelerdir?

Lenovoların ekran kalitesi güzeldir ben Lenovo g50-70 kullanıyorum 10 yıldır gayet güzel ekran kalitesi var bence Lenovo LOQ alın hemde uzun yıllar götürür.

3D render için harici gpu gerekiyor. Loq kullanıyorum ben, gayet memnunum ve ekranı aşırı tatmin edici. Tavsiye ederim. Ne Gaming bilgisayar gibi absürt duruyor, ne de ofis bilgisayarı gibi güçsüz

Aynı laptop 37 k neden bu linki atıyorsunuz?

Ancak bu modelde pilde kullanırken sizi üzer. Şarj akıyor. Yani sürekli prize takılı kullanılmayacak ise önermem. Çünkü iGpu yok. Ayrıca drain sorunu var

LOQ modelleri gayet iyi görünüyor genellikle evet, tek endişem ekran kalitesi. Lenovo'nun sitesinde 100% sRGB renk gamutu olduğunu yazmışlar ama ben farklı forumlarda insanların ancak yarısına kadar falan bir gamutu olduğunu yazdıklarını gördüm. Bu konuda bilgisi olan varsa iyi olur.
Paneli gayet kaliteli loq'un o konuda endişe etmenize gerek yok, sadece dediğim sorunları var.
Sizi zorlar ancak bütçe 4 k çıkarsa bu cihazı öneririm:
Panel çok daha iyi.

Aynı laptop 37 k neden bu linki atıyorsunuz?

Ancak bu modelde pilde kullanırken sizi üzer. Şarj akıyor. Yani sürekli prize takılı kullanılmayacak ise önermem. Çünkü iGPU yok. Ayrıca drain sorunu var.

Paneli gayet kaliteli LOQ'un o konuda endişe etmenize gerek yok, sadece dediğim sorunları var.
Sizi zorlar ancak bütçe 4 k çıkarsa bu cihazı öneririm:
Panel çok daha iyi.

Şarjı çok yediğine inanırım ama iGPU nasıl yok? i5'li olanlara da i7'li olanlara da baktım LOQ'ların iGPU var görünüyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı