45 bin TL'ye laptop önerisi

kalsse

Centipat
Daha fazla  
İyi sosyaller. Bütçem en yüksek 45K ve bu bütçeyi arttıramam. Alacağım laptopu 1-2 hafta sonra almayı planlıyorum ve alacağım yerin vade farksız 9 taksit yapması benim için çok önemli. Bu yüzden yapılan önerilerde bunu göz önünde bulundurursanız sevinirim.

Aklımda şu anlık böyle bir model var. Kendisi R1 serisinden olduğundan dolayı Hall sensör sorunu yaşaması pek muhtemel gözükmüyor.

Daha düşük bütçelerde ise böyle bir model buldum ama ekran kartının 50W olması beni bayağı bir itti.

Sizce attığım R1 serisi alınmaya değer mi? Daha iyi önerileriniz varsa bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle merhaba. Alacağınız bilgisayarı anladığım kadarıyla oyun oynayacaksınız. İyi bir bilgisayar seçtiğinizi düşünüyorum bende fakat oyun oynamayacaksanız iş içinse farklı modellere bakılabilir. Daha uyguna. Sevgiler , saygılarla.

Evet hocam oyun oynamayı düşünüyorum. Alacağım laptopun herhangi bir sorunu var mı hocam? R1 serisinde galiba Hall sensör anakarta gömülü olduğundan sorun çıkarsa uğraşması diğerlerine kıyasla daha zahmet verici oluyormuş. Bazı forumlarda ise R1 serisinin Hall sensör olmadığı söylense de bazı kullanıcılıar olduğunu söylüyor. Biraz kafamı karıştırdı açıkçası.

Bu laptop özellik bakımından iyi ama dediğiniz konu hakkında bir bilgim yok yanlış bilgi vermeyeyim size . Sevgiler , saygılarla.

Taksit seçeneklerinde vade farkı biraz bütçemi aşıyor hocam. Attığım modelde bir sorun var mı? Eğer alınmaz diyorsanız 30-45k arasında taksit imkanı güzel olan modellerde atabilirsiniz.

Taksit seçeneklerinde vade farkı biraz bütçemi aşıyor hocam. Attığım modelde bir sorun var mı? Eğer alınmaz diyorsanız 30-45k arasında taksit imkanı güzel olan modellerde atabilirsiniz.

Kullandığınız karta değişmekle birlikte burada vade farksız 6/9 ay taksit mevcut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…