450-550 TL Arası Telefon Önerileri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kesinlikle Turkcell kazık. Her yöne 500 dakika 1000 SMS ve 1 GB net Avea:19 TL. Turkcell:59 TL.
 
Huawei içime sinmiyor diyorsun, gidip MaxiPlus 5'e yanaşıyorsun. MaxiPlus 5, ZTE tarafından üretiliyor. Berbat telefonlar üreten Çin'li bir firma... Büyük bir firma, ama berbat telefonlar üretiyor. Ama Turkcell bi etiket basınca kaliteli sanıyorsun.

Turkcell kazığı yemeyi millet olarak neden bu kadar çok seviyoruz? Daha dün ölen Neşet Ertaş'ın şarkılarını melodi olarak 1 TL'den satmaya çalışan über kapitalist bir firma. İngiliz Vodafone bile onlardan daha şerefli. Adamların sattığı T20 telefonlar Flash bile oynamıyor... Turkcell = Kazık. Bu kadar.

PCnet yayın yönetmeni Erdal Kaplanseren, blogundaki incelemesinde baya bir övmüş Maxiplus 5'i: Turkcell MaxiPLUS 5: Akıllı telefonda en iyi fiyat/performans dönemi – Teknolog.com | %100 Teknoloji | Haber, Ürün, Sosyal Medya, Güvenlik, Dosya, İpucu
Bu kadar farklı yorumlar gelmesi garibime gitti...
 
Herhalde bu resim her şeyi açıklıyordur :)


9CJfi.jpg
 
Dikkatimizi çekmeyecek gibi değil zaten, yazıyı ilk okuduğumda da Maxiplus reklamı vardı sanırım :) Yazının sahibi Erdal Kaplanseren olduğu için yazıyı dikkate almıştım, her ne kadar Turkcell'i sevmesem de.
 
Beyler babama Maxiplus 5 almasını söylemiştim. Arkadaşlarıyla konuşmuş ve Galaxy Ace önermişler. Babam da o yüzden Ace almış S5830i :-( 1 tane oyun yükleyip denedim ve oyun açılıyor ve 1 dk sonra kapanmaya zorla diyor. Ama S5830'da açılıyor. Benim buna hangi tür root yapmam lazım?
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı