450 TL Kaliteli Oyuncu Kulaklığı Önerisi

kardeşim öyle kötü diyemezsin belki sen beğenmedin başkaları beğendi bence öyle ön yargı ile konuşma mesela ben kullandığım için iyi diyorum
Ön yargım yok, bunlar ucuz kulaklıklar bu fiyata ulaşmak için bazı yerlerden kısıyorlar. Yani üst seviye kulaklıklar kadar kaliteleri ve ömürleri de yok. HS50 ve M751 en düşük kaliteli diyebildiğim kulaklıklar, bunun altına inince ortalık plastikleşmeye, çıkarılamayan kablo-laşmaya başlıyor 😁. Bende de mesela eski G430'm var 2 yıldan sonra zorla tek parça kaliyor ama bence parasının değerini veriyor. Önerir miyim hayır tabi ki.
Yani ben sizce HyperX mi yoksa Razer'in kulaklığınımı alayım
Asıl önerim tabi ki uzun ömürlü birşey lazımsa bütçeyi artırmak. Ama bu ikisinden Cloud Stinger'ı seçerim (Core olmayan versiyon).
 
Ön yargım yok, bunlar ucuz kulaklıklar bu fiyata ulaşmak için bazı yerlerden kısıyorlar. Yani üst seviye kulaklıklar kadar kaliteleri ve ömürleri de yok. HS50 ve M751 en düşük kaliteli diyebildiğim kulaklıklar, bunun altına inince ortalık plastikleşmeye, çıkarılamayan kablo-laşmaya başlıyor 😁. Bende de mesela eski G430'm var 2 yıldan sonra zorla tek parça kalıyor ama bence parasının değerini veriyor. Önerir miyim hayır tabii ki.

Asıl önerim tabii ki uzun ömürlü bir şey lazımsa bütçeyi arttırmak. Ama bu ikisinden Cloud Stinger'ı seçerim (Core olmayan versiyon).

Cloud Stinger'da 7.1 özelliği yok diye biliyorum
 
Stereo çok önemli bir şey değil ama anakartınızda ses kartı yok ise mikrofonunu kullanamazsınız. Anakartınız nedir?

Şu an memleketteyim ve ben yeni PC alacagım onda da ya A320M Pro Max ya da B450 S2H alacagım
Ya bana gerçek 7.1 olmasa da bana o hissi verebilecek bir kulaklık yok mu bu bütçede?
Ve Rampage kulaklıkları neden önerilmiyor mesela drop Plus
Rampage kalitesiz bir marka mı?
 
Şu an memleketteyim ve ben yeni PC alacagım onda da ya A320M Pro Max ya da B450 S2H alacagım
Ya bana gerçek 7.1 olmasa da bana o hissi verebilecek bir kulaklık yok mu bu bütçede?
7.1 çok önemli değil. E-sport oyuncuları bile 7.1 kullanmıyor genelde. Mithrain var yayıncı o bile kullanmıyor kulaklığında olmasına göre. Ben Kraken X USB kullanıyorum. İçinde kendi ses kartı var mikrofonu güzel ancak sesi biraz inceltiyor. Sesi %100 yapınca cızırtı oluyor. Ama %94'de sorun yok. Peki önerir miyim? Öneririm. Bir de Stinger kullanmadığım için ikisini de karşılaştıramam.
 
7.1 çok önemli değil. E-Sport oyuncuları bile 7.1 kullanmıyor genelde. Mithrain var yayıncı o bile kullanmıyor kulaklığında olmasına göre. Ben Kraken X USB kullanıyorum. İçinde kendi ses kartı var mikrofonu güzel ancak sesi biraz inceltiyor. Sesi %100 yapınca cızırtı oluyor. Ama %94'de sorun yok. Peki önerir miyim? Öneririm. Bir de Stinger kullanmadığım için ikisini de karşılaştıramam.

Kanka mesela Valorant gibi FPS oyunlarında iyi ses kasıyor musun
 

Yeni konular

Geri
Yukarı