450 TL kulaklık önerisi

Bütçe
450

SeFaB35

Centipat
Katılım
11 Mayıs 2020
Mesajlar
298
Çözümler
1
Arkadaşlar merhabala, r ben 1-2 gün önce HS50 Pro modelindeki kulaklığı aldım fakat mikrofonu gerçekten berbat. Öylesine diye aldığım FPH-1420B'deki mikrofon çok daha kaliteli. İsteyene dinletebilirim 2'si arasındaki farkı. Şimdi iadesi için kargoya verdim. 3-4 gün içinde yatırırlar. Bende 450 TL bütçe var. Önerebileceğiniz kulaklık var mı? USB'li bir şeyler olmasını tercih ederim çünkü anakartımın ses kartı sanırım iyi değil.

https://www.hepsiburada.com/gamepow...-kulaklik-p-HBV00000RYJSR?magaza=Teknoreyonum
 
 
Parası yatmadan almayın yenisini. Kulaklıklar hijyen kategorisine girmekte. Yasalar gereği iadenizi kabul etmeme hakları var. Onun dışında bu bütçedeki en iyilerinden biri E900 Pro olabilir özellikle usb çıkışlı istemişsiniz mevcut usbsi hatta usb ile kullanımda kalitesi bir kaç kat artmakta tavsiye edilen kullanım tipi usb. Diğer adı Rampage Drop Plus isterseniz bi forumlara göz atabilirsiniz. 1 aydır kullanıyorum 23 ay garantisi var, gerçi satmaya karar verdim maddi olaylardan dolayı; ilanıma bakarsınız istiyorsanız 300 TL'ye satacağım. Bana güvenmiyorsanız AliExpress'den veya N11'den temin edebilirsiniz kulaklık beni tatmin etti. Özellikle FPS oyunlarında düşmanın yerini anlayabilen bir tek ben varım tanıdıklarım arasında.
 
Parası yatmadan almayın yenisini. Kulaklıklar hijyen kategorisine girmekte. Yasalar gereği iadenizi kabul etmeme hakları var. Onun dışında bu bütçedeki en iyilerinden biri E900 Pro olabilir özellikle USB çıkışlı istemişsiniz mevcut USB'si hatta USB ile kullanımda kalitesi birkaç kat artmakta tavsiye edilen kullanım tipi USB. Diğer adı Rampage Drop Plus isterseniz bir forumlara göz atabilirsiniz. 1 aydır kullanıyorum 23 ay garantisi var, gerçi satmaya karar verdim maddi olaylardan dolayı; ilanıma bakarsınız istiyorsanız 300 TL'ye satacağım. Bana güvenmiyorsanız AliExpress'den veya N11'den temin edebilirsiniz kulaklık beni tatmin etti. Özellikle FPS oyunlarında düşmanın yerini anlayabilen bir tek ben varım tanıdıklarım arasında.

Satıcıyla konuştum dediğine göre eğer kutuda sorun yoksa ya da kullanıcı hatası yoksa ama yok iadesini alınacak dedi.

Önerebileceğim yok ama Gamepower'dan uzak dur.

Hocam arkadaşımda mei var şu Corsair HS50 Pro'dan 100 kat daha iyi. 2 yıldır kullanıyor. Mikrofon kalitesi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı