450 TL'ye Dark Raider kasa alınır mı?

Büyük ihtimalle bunu alırım çünkü bütçem tam 450 TL içindeki psu çok kötü değil okudum yani bı fsp değil ama bı powerboostta değilmiş kasa normal fiyatı 300 TL ama bunu alınca 220 TL ye geliyor 220 TL yede adam akıllı kasa yok en mantıklısı bu olacaktır herkesin yorumu için teşekkür ederim

Büyük ihtimalle bunu alırım çünkü bütçem tam 450 TL içindeki PSU çok kötü değil okudum yani bir FSP değil ama bir Power Boost'ta değilmiş kasa normal fiyatı 300 TL ama bunu alınca 220 TL'ye geliyor 220 TL yede adam akıllı kasa yok en mantıklısı bu olacaktır herkesin yorumu için teşekkür ederim.

High Power kaliteli bir markadır Dark'ın fanları ses yapar onu söyleyim ona göre tercih sizin.

Dark Diamond PRO Mesh 500W 4x12cm FRGB Fan, Full Akrilik Yan Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (DKCHDIAMONDPROMS500VX) - Kasa - KARNE FIRSATI | Teknobiyotik bu kasa nasıl 50 TL daha verip bu kasayı almalimiyim yoksa 450 TL ye diğerinde kalayimmi
High Power kaliteli bir markadır Dark'ın fanları ses yapar onu söyleyim ona göre tercih sizin.
Şuanda bütçem biraz kısıtlı oyuzden 230 TL lik bir PSU olan aercool vx plus alacağım ama 1 sene geçmeden değiştireceğim fsp yada Corsair alacağım beni 1 sene idare edebilir galiba çünkü kotu bir PSU değil yani powerboost vb PSU lardan iyimis idare edici oyuzden şuan onu almam gerek

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı