450 TL'ye kadar mekanik klavye önerisi

Xeonayp

Hectopat
Katılım
23 Kasım 2020
Mesajlar
3.363
Makaleler
1
Çözümler
5
Yer
Ankara
Öncelikle aklımda Rampage A.rdor var. Motospeed markası çok güzel, K82 falan ama hemen tükeniyor. CK61'de hoşuma gitti fakat yurt dışı olduğu için biraz arada kaldım, alsam mı diye.

Hepsiburada'da magic refiner MK14 çok ama çok hoşuma gitti ama garantisi olmadığını gördüm o yüzden vazgeçtim. Bandgoodtan hiç alışveriş yapmadım o yüzden ne olduğunu bilmiyorum. Haliyle korkutuyor beni, ürün gelmez geri gönderemem diye. Öneriniz var mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
@EfeGvn öneriniz için teşekkürler fakat nedense trust markası bana dandik geliyor. Başka öneriniz var mıdır?
Hocam klavyeyi Ocak ayından beri kullanmaktayım. Hatta 11 Mart'tan 22 Haziran'a kadar kullanmamış(Eşyalarımın çoğu klavye dahil yurtta kalmıştı.Sonradan arkadaşım sadece klavyemi getirtmişti)olmama rağmen hala sapasağlam. O 4 ay içerisinde baya tozlanmasına ve kullanılmamasına rağmen hala sağlam. Trust markasının bu klavyesi baya kaliteli ama geriye kalan Trust ürünlerini(sadece klavye değil)kalite bakımından bilmiyorum. Zaten kime sorsanız bu klavyeyi önerir. Ama size şunu söyleyeceğim, Rampage'den uzak durun. Klavyem ve kulaklığım Rampage idi(Şu an Arctis 5 ve G102Lightsync). Ve aldıktan birkaç ay sonra hemen sıkıntı çıkarmaya başladı. Başka klavyeleri maalesef bilmiyorum ama bu birkaç gün içinde açılan konular vardı. Onlara bakabilirsiniz. Tek diyebileceğim bu.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı