Juppiter Megapat Katılım 11 Eylül 2015 Mesajlar 888 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2023 #11 AEWJAB dedi: Bende bunu alacaktım sonra M3 ile kararımı değiştirdim M3'ün software si var diye. Genişletmek için tıkla... M3 sensörü oldukça kötü, click latency'i çok yüksek, kablosu çok hantal, skatezleri kötü. Lenovo'nun da yazılımı var ayrıca: Legion Accessory Central for Windows 11, 10, 7 (64-bit) - Lenovo Support US Tercihinizi değiştirmenizi öneririm.
AEWJAB dedi: Bende bunu alacaktım sonra M3 ile kararımı değiştirdim M3'ün software si var diye. Genişletmek için tıkla... M3 sensörü oldukça kötü, click latency'i çok yüksek, kablosu çok hantal, skatezleri kötü. Lenovo'nun da yazılımı var ayrıca: Legion Accessory Central for Windows 11, 10, 7 (64-bit) - Lenovo Support US Tercihinizi değiştirmenizi öneririm.
FxILairesTR Hectopat Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 505 Çözümler 3 26 Temmuz 2023 #12 Juppiter dedi: M3 sensörü oldukça kötü, click latency'i çok yüksek, kablosu çok hantal, skatezleri kötü. Lenovo'nun da yazılımı var ayrıca: Legion Accessory Central for Windows 11, 10, 7 (64-bit) - Lenovo Support US Tercihinizi değiştirmenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum.
Juppiter dedi: M3 sensörü oldukça kötü, click latency'i çok yüksek, kablosu çok hantal, skatezleri kötü. Lenovo'nun da yazılımı var ayrıca: Legion Accessory Central for Windows 11, 10, 7 (64-bit) - Lenovo Support US Tercihinizi değiştirmenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum.