450 TL'ye kaykay önerisi

summ

Decapat
Merhabalar, ben ilk defa kaykay süreceğim. Kaykaya çok fazla ilgim hevesim var ama nereden kaykay alacağamı çözemiyorum. Aldıktan sonra truckları yamulursa, kırılırsa diye her yere güvenemiyorum. Decki ne kadar sağlam olur falan, bunlara çok dikkat etmem lazım. Böyle hem canım sıkıldığı zaman kayabileceğim hem de hareket yapabileceğim bir kaykay almak istiyorum ama internetten araştırdığım zaman çoğu yerde o kaykayla ilgili bir şeyler yok. Alacağım kaykay kırtasiye kaykayı olmasın istiyorum. Bütçem 450 TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar, ben ilk defa kaykay süreceğim. Kaykaya çok fazla ilgim hevesim var ama nereden kaykay alacağamı çözemiyorum. Aldıktan sonra truckları yamulursa, kırılırsa diye her yere güvenemiyorum. Decki ne kadar sağlam olur falan, bunlara çok dikkat etmem lazım. Böyle hem canım sıkıldığı zaman kayabileceğim hem de hareket yapabileceğim bir kaykay almak istiyorum ama internetten araştırdığım zaman çoğu yerde o kaykayla ilgili bir şeyler yok. Alacağım kaykay kırtasiye kaykayı olmasın istiyorum. Bütçem 450 TL.
Biraz geç olmuş ama yardımcı olayım. Burada pahalı diyebileceğimiz kaliteli kaykaylar Amerika'da ortalama 100$ civarında satılıyor. Buradaki fiyatları bunun 9-10 katı. Bütçeniz 450 TL. Böyle bir kaykay orada satılsa 45-50 dolar olacaktı. İşte fiyattaki bu düşüş malzeme kalitesini de düşürüyor. Orada da ucuz kaykaylara market kaykayı derler. Kısmen uygun fiyatlı zincir marketlerde satılır.

Mesela bütçesi 100TL olanlar da oluyor. Düşünsenize 10 dolara nasıl bir malzeme kullanmış olabilirler ki o kaykay kırtasiye kaykayı olmasın. Bütçenize bundan bir sene önce belki fena değil der, bütçenizi arttırabiliyorsanız üzerine 100-200 TL ekleyip daha yüksek kaliteli bir kaykay alın, bütçeniz arttıramıyorsanız da decathlon kaykaylarını tavsiye ederdim. O zaman orada 300 TL'ye orta halli kaykaylar vardı ama şimdi o fiyata çocuk kaykayı satılıyor 😁

Siz yazdığınız gibi kalitesine dikkat ediyorsunuz. O yüzden bana kalırsa şu durumda arttırabiliyorsanız bütçenizi arttırmanızı, arttıramıyorsanız beklemenizi ve arttırmaya çalışmanızı tavsiye ediyorum. Bu bütçede alacağınız bir kaykaydan memnun kalmayabilirsiniz. Benim hedef bütçem en azından 800 TL olurdu. Kaykayımı geçen sene 700TL'ye almıştım şu an aynı marka 1000 TL civarında.

Bazıları ilk başta çok kaliteli almasam da olur, belki sıkılıp bırakırım diye düşünüyor ama kalitesiz alırsanız da bu sefer sizi kaykaydan soğutma potansiyeli var. Başlamadan bıraktırabilir 😁

Türkiye'de bu işte iyi birkaç site var. Bunları aşağıya ekliyorum, oradan inceleme yapabilirsiniz. Tahta için marka tercihinde ise araştırıp kendiniz karar vermelisiniz. Kafanıza takılan bir şey olursa buradan sorabilirsiniz. Yabancı diliniz varsa internette ufak bir araştırmayla da cevaplara daha kolay ulaşabilirsiniz. Umarım yardımcı olmuşumdur.

Ufak bir not: Kaykay sürülmez, kayılır. Bunu ileride çok düzeltiyorlar, şimdiden siz de öğrenin 😁

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı