450 TL'ye Razer fare önerisi

Han Soloo

Hectopat
Daha fazla  
Bir mouse alacağım. Seçimim Razer'dan yana ve bütçem 400-450 TL. Palm şeklinde tutuyorum. Elimin boyu 17 cm. Bu arada başka marka önermeyin.

Bunu kendime almadım. Uzun süre kullanmadım yani. Gittiğim int. cafede bu mousedan var. Çok rahat bir mouse. Sürekli kullanmadığım için eksisi var mı bilmiyorum. Benim elim de aşağı yukarı 17 cm. Elime tam oturuyor.

Bunu kendime almadım. Uzun süre kullanmadım yani. Gittiğim int. cafede bu mousedan var. Çok rahat bir mouse. Sürekli kullanmadığım için eksisi var mı bilmiyorum. Benim elim de aşağı yukarı 17 cm. Elime tam oturuyor.

Sanırım bunu satın alacağım. Deathadder V2 ile farkı ne biliyor musunuz ? Tavsiye için teşekkürler.

Sanırım bunu satın alacağım. Deathadder V2 ile farkı ne biliyor musunuz ? Tavsiye için teşekkürler.
Mouse'lardan çok anlamıyorum açıkçası. Şöyle bir site buldum. Farkları ne bilemem ama V2 kesinlikle daha iyi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı