![]()
RAZER Deathadder Elite Mouse 22.0222 16000 dpi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
RAZER Deathadder Elite Mouse 22.0222 16000 DPİ yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bunu kendime almadım. Uzun süre kullanmadım yani. Gittiğim int. cafede bu mousedan var. Çok rahat bir mouse. Sürekli kullanmadığım için eksisi var mı bilmiyorum. Benim elim de aşağı yukarı 17 cm. Elime tam oturuyor.
Sanırım bunu satın alacağım. Deathadder V2 ile farkı ne biliyor musunuz ? Tavsiye için teşekkürler.![]()
RAZER Deathadder Elite Mouse 22.0222 16000 dpi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
RAZER Deathadder Elite Mouse 22.0222 16000 DPİ yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bunu kendime almadım. Uzun süre kullanmadım yani. Gittiğim int. cafede bu mousedan var. Çok rahat bir mouse. Sürekli kullanmadığım için eksisi var mı bilmiyorum. Benim elim de aşağı yukarı 17 cm. Elime tam oturuyor.
Mouse'lardan çok anlamıyorum açıkçası. Şöyle bir site buldum. Farkları ne bilemem ama V2 kesinlikle daha iyi.Sanırım bunu satın alacağım. Deathadder V2 ile farkı ne biliyor musunuz ? Tavsiye için teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.