erenkrgloglu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 2.490 Çözümler 16 11 Ağustos 2020 #11 Montajı yapılıp geliyor.
M.Arda Solmaz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 1.625 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2020 #12 erenkrgloglu dedi: Aynen sonradan fark ettim. PCH F Class 1.1 | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Powercolor RX 7800 XT 16 GB | 1 TB SSD OEM Paket - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Sence nasıl? Genişletmek için tıkla... Yani ekran kartı sanki biraz düşük kalmış gibi ama bu dolar kurunda bu fiyata anca. oguz sasi dedi: Monitör 75Hz olursa iyi olur. Genişletmek için tıkla... Yani benim diyeceğim aciliyeti yoksa bekle. Doların düşeceğinden değil. Firmalar veya YouTube'daki teknoloji kanalları bir yarışa girip, bu dolar kuruna inat PC toplama videoları veya sistemler açıklarlar 1 ay içinde o zaman alman en mantıklısı.
erenkrgloglu dedi: Aynen sonradan fark ettim. PCH F Class 1.1 | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Powercolor RX 7800 XT 16 GB | 1 TB SSD OEM Paket - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Sence nasıl? Genişletmek için tıkla... Yani ekran kartı sanki biraz düşük kalmış gibi ama bu dolar kurunda bu fiyata anca. oguz sasi dedi: Monitör 75Hz olursa iyi olur. Genişletmek için tıkla... Yani benim diyeceğim aciliyeti yoksa bekle. Doların düşeceğinden değil. Firmalar veya YouTube'daki teknoloji kanalları bir yarışa girip, bu dolar kuruna inat PC toplama videoları veya sistemler açıklarlar 1 ay içinde o zaman alman en mantıklısı.