4500-5000 TL monitör tavsiyesi

Bütçe
4500-5000

Y4S1N

Centipat
Katılım
22 Mayıs 2022
Mesajlar
35
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, Ben genel olarak CS ve Valorant oynuyorum, Valorant'ta yüceliğim ve profesyonel düşünüyorum biraz daha, ama öyle aşırı yüksek bütçem yok şu an. Sadece 144 veya 165 Hz bir monitör ariyorum, elimde ASUS TUF VG24VQE model 165 Hz VA panel monitör kullandim ve almayi düşünen arkadaşlar olursa almayin aşırı ghosting yapiyor.

ASUS serisi monitör almayida düşünmüyorum artik, alirsamda yüksek bütçeli olanlar belki ama o da şimdi düşünmüyorum. Genellikle AOC marka düşünüyorum ve bana asansör yapısı önemli biraz kendime göre ayarlayabilmem için ama bütçeyi çok aşar derseniz olmasa da olur. Yeter ki VESA girişi bulunsun, stant alir halledilir ama önceliğim eğer VA panel. Tavsiye edecekseniz işinin ehli ghosting kısmında pek üzmeyen bir monitör tavsiye ederseniz çok sevinirim.

Onun dışında IPS gecikme süresi ve fiyatı nedeniyle şimdilik düşünmüyorum. TN'de olur sıkıntı olmaz çünkü NVIDIA'nin Denetim Masası'ndan viberance ayarını 80 yapinca renk IPS'e yakın oluyor, VA panelde denedim bayağı iyi oldu.

Onun dışında bir de arada sırada ETS 2 falan oynuyorum kafa dağıtmak için. Ama önceliğim FPS oyunları ve Ghosting'i çok az veya hiç olmayan monitörler. Şimdiden tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Sormak istediğinizi sorabilirsiniz üstadlarim, iyi günler dilerim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
5-6 k arasına çıkma imkanın olursa BenQ moniuz EX2510s tavsiye ederim kendim birkaç ay önce aldım kullanıyorum memnunum. 24.5" 1ms IPS;



Bunu da tavsiye ederim BenQ ve Dell arasında çok arada kalmıştım.
 

Geri
Yukarı