4500-5500TL 1080P Sistem Toplama

4technoStyl

Hectopat
Daha fazla  
BenQ 24" XL2411 144HZ.

Sistem için tavsiye ve öneri yapacak deneyimli, tecrübeli arkadaşları bekliyorum.

Oyanayacağım oyunlar; PUGB, Overwatch, Knight Online, CSGO, DOTA, ARMA.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende yakın bir zamanda PC toplayacağım. 1080 P oyun amaçlı olacak, ben 7000 tl gibi bir fiyattan düşünüyorum. Fakat 4500-5500 tl ye her parçası olacak, ssd olmayacak, her parçası uyumlu diyorsan...
GTX 1060 alabileceğin en iyi ekran kartı. O da hiç zayıf değil. Ve bence itopya'dan topla. GTX 1060 şuanki bildiğin tüm oyunları maksimum grafiklerde 50-60 fps civarında--minimum kaldırır.

Teşekkürler 1070 benimde favorim. 1060 6GB kullanmıştım fakat istediğim performansı 144HZ monitörde yakalayamadım. İşlemcimden kaynaklıda olabilir bilmiyorum ama 1060 soğuk bakıyorum en kötü 1070 alınması taraftarıyım fakat bu mini model içime pek sinmedi.

Bir sorun olmaz. Testlerine bakabilirsiniz. 100 TL daha fazla verip çift fanlı modelini tercih edebilirsiniz illa istiyorsanız.
Fiyatlar aşırı pahalı ama gerçi stoklar artsa bile ülkemizde artık düşeceğini sanmıyorum kararsız kaldım alıp almamakta konsola yönelmeyi düşünüyorum.

Konsol da alınır. Oynadığınız oyunlara bağlı. Yeni seri kartları bekleyebilirsiniz ek olarak.
Knight Online yazların vazgeçilmezi fakat sadece onu oynamayacağım için almışken sağlam bir kasa almak istiyorum. Fakat bu fiyatlar insanın sinirlerini bozacak derecede. Paraya kıyıp veririm fakat bir yanım dur boşver diyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı