4500₺ Curved monitör tavsiyesi

Görüntü kalitesi güzel fakat ekran kartının performansına göre değişebilir.
Eğer bir konsol kullanıcısıyan ps4 slim varsa önermem 1080p ye kadar desteği var.
birde samsung'un panelini kullanıyor yani sıkıntı çıkarmaz görüntü kalitesi fiyatına göre tatmin ediyor ve pivot özelliği takıntın varsa almana gerek yok o zaman.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Attığım video'da inceleme mevcut bakabilirsin.

1080 Ti için alıyorum. G-Sync var mı bu monitörde?

Gamepower beş para etmez bir marka. Al diyenlere aldırış etme. Sana önerim şu dün ben sipariş ettim:

4500 TL gibi bir mebla ödemek gereksiz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Vallahi katılıyorum hocam 4000₺ zoruma gidiyor çok pahalı. Bu monitörde pivot ve G-Sync özellikleri var mı?

Vallahi katılıyorum hocam 4000₺ zoruma gidiyor çok pahalı. Bu monitörde pivot ve G-Sync özellikleri var mı?

FreeSync var ama G-Sync açabiliyorsunuz. Pivot özellikli. Yorumlara göre quantum dot teknolojisinden dolayı Samsung AMOLED ekran gibi bir görüntü veriyormuş. Zaten linke bakarsanız yorumlar mükemmel. Kendini bilmez bir arkadaş onu başka Samsung ürünlerinde de görüdüm yorumunu, adam ful Samsung'a çamur atıyor. Onu dikkate almayın.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…