- Makaleler
- 4
ASUS'un TUF Gaming serisini öneririm.
Ben bu monitörü kullanıyorum isterseniz inceleyebilirsiniz.
![]()
GamePower Intense X60 27'' 1ms 165Hz Curved 2K WQHD 2560*1440 RGB Gaming Monitör - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Görüntü kalitesi güzel fakat ekran kartının performansına göre değişebilir.Bu monitörü de düşünmüştüm fakat pivot özelliğinin olmaması çok kötü. Görüntü açısından konudaki diğer monitörlere kıyasla durumu nasıl? Dağlar kadar fark var mı? MSI Optix MPG27cq modeliyle vs.
Görüntü kalitesi güzel fakat ekran kartının performansına göre değişebilir.
Eğer bir konsol kullanıcısıyan PS4 Slim varsa önermem 1080P'ye kadar desteği var.
Bir de Samsung'un panelini kullanıyor yani sıkıntı çıkarmaz görüntü kalitesi fiyatına göre tatmin ediyor ve pivot özelliği takıntın varsa almana gerek yok o zaman.
Attığım Video'da inceleme mevcut bakabilirsin.
Sakın bu monitörü tercih etmeyin. Gamepower forumda önerilmeyen rezalet bir marka.Bu monitörü de düşünmüştüm fakat pivot özelliğinin olmaması çok kötü. Görüntü açısından konudaki diğer monitörlere kıyasla durumu nasıl? Dağlar kadar fark var mı? MSI Optix MPG27cq modeliyle vs.
Uyarınız için teşekkür ederim hocam. Kötülenme sebebi nedir?Sakın bu monitörü tercih etmeyin. Gamepower forumda önerilmeyen rezalet bir marka.
Merdiven altı ne olduğu belli olmayan malzemelerle üretilen ürünleri satıyorlar.Uyarınız için teşekkür ederim hocam. Kötülenme sebebi nedir?
Bu monitörü de düşünmüştüm fakat pivot özelliğinin olmaması çok kötü. Görüntü açısından konudaki diğer monitörlere kıyasla durumu nasıl? Dağlar kadar fark var mı? MSI Optix MPG27cq modeliyle vs.
Gamepower beş para etmez bir marka. Al diyenlere aldırış etme. Sana önerim şu dün ben sipariş ettim:
4500 TL gibi bir mebla ödemek gereksiz.
Vallahi katılıyorum hocam 4000₺ zoruma gidiyor çok pahalı. Bu monitörde pivot ve G-Sync özellikleri var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.